Agatha Christie'nin okumamı önerebileceğiniz en güzel kitabı hangisidir?

Agatha Christie'nin en önemli eserleri hangileridir? Bilinen Agatha Christie klasikleri nelerdir? Christie'nin eserleri nası...

Agatha Christie'nin en önemli eserleri hangileridir?

Bilinen Agatha Christie klasikleri nelerdir?

Christie'nin eserleri nasıl bir nitelik taşır?

Agatha Christie
  • Christie'nin eserleri arasında Bilinmeyen Hedef, İskemlede 5 Ceset (Hercule Pairot), Cinayet Alfabesi ve Büyük Dörtler adlı yapıtlar dikkate değer sayılabilir!








Sebep: ETİKET GİRİLDİ!!






  • Agatha Christie


  • 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programının en güzel bölümü hangisidir?


  • Ve Ayna Kırıldı - Agatha Christie










Cinayetler Kulübü

Fare Kapanı

Ölüm Meleği












10 Küçük Zenci

Nilde Ölüm









En iyi romanı Dersimiz Cinayet.Ama onu okurken Hercule Pairot'a çok gıcık oldum.Hastings'e gri hücrelerini kullan diyor.Ama bence olayda iyi düşünemiyor ve olayı Hastings'e çözdürüyor.Sonra 16:50 Treni biraz sıkcı ama bazı yerleri sürükleyici en iyiler ise:

1.)Dersimiz Cinayet

2.)16:50 Treni

3.)Porsuk Ağacı Cinayeti

4.)Şeytan Dönemeci

5).Ve Ayna Kırıldı

6.)Ölüm Saatleri

7.)Doğu Ekspresinde Cinayet

8.)10 Küçük Zenci

9.)Ölüm Saatleri

10.)Ölüden Mektup Var



Sebep: MESAJ DüZENİ!!










Bence en iyi romanı Cinayet Alfabesi'dir.Okumanızı tavsiye ederim.En iyi 5 kitap,

1)Cinayet Alfabesi

2)Kahverengi Elbiseli Adam

3)Porsuk Ağacı Cinayeti (Miss Maple'ın en iyi kitabı)

4)Dersimiz Cinayet

5)On Küçük Zenci



Sebep: MESAJ DüZENİ!!










Agatha Christie'nin ilk ''Cinayet Alfabesi'' adlı eserini okudum ve çok beğendım artık hep Agatha Christie'nin kitaplarını okumaya karar verdim fakat kafama bir şey takıldı. Agatha'nın kıtapları bır sıraya göre mi gidiyor? yoksa her biri ayrı kitaplar mı? Sanki Pairot, Hastings, Marple gibi karakterler hepsınde var gibi.



Sebep: SORU DüZENİ!!




Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Agatha Christie
  • Christie'nin eserleri arasında Bilinmeyen Hedef, İskemlede 5 Ceset (Hercule Pairot), Cinayet Alfabesi ve Büyük Dörtler adlı yapıtlar dikkate değer sayılabilir!









Bence sıralama şöyle olmalı:

1) Ceset Dedi Ki (Neden Evans'a Sormadılar?)

2) Cenazeden Sonra

3) Cinayet İlanı (En iyi Marple romanı) (Niye kimse bu kitaptan bahsetmemmiş? Bence tüm A.C. kiitaplarındaki en zeki katil bu kitaptaydı.)

4) Doğu Ekspresi'nde Cinayet (40 yıl düşünseniz bu kitaptaki katili doğru tahmin edemezdiniz.)

5) Dersimiz Cinayet (Kitap güzeldi de çok karışıktı. Dan Brown kitapları bile bu kadar karışık olamaz yani. 3 dea okudum ama hala kafamda birsürü soru işareti var.)


Ayrıca 16.50 Treni ve Kapı Tekrar Vuruldu (Güvercinler Arasında Bir Kedi) kitapları Agatha Christie'ye hiç yakıştıramadığım kitaplardan ikisi. Ayrıca okudduğum en kötü Agatha Christie romanı kesinlikle Büyük Dörtler. Sonunda katilin kim olduğu biile söylenmiyor, rezalet! On Küçük Zenci de muhteşemdi ve kitapta Agatha Christie çok farklı bir teknik kullanmış. Hep bir cinayet işlenir ve dedektif de olayı çözmeye çalışrıdı. Bu sefer öyle değildi. Ancak kitabı çok küçükken okuduğumdan gece rüyalarıma giriyordu. Onun için sıralamaya sokmadım.









Arkadaşlar şu ana kadar 3 A.C kitabı okudum hepside Jane Marple'ın çözdüğü kitaplarmış. Poirot'ta falan hiç haberim yoktu bugüne kadar. A.C nin kitaplarını okumak istiyorum ancak Poirot mu yoksa Marple dan mı okumalıyım. Beni aydınlatırsanız çok memnun olurum .









Ben On Küçük Zenci'yi okudum, çok beğendim.Siz de okuyun eminim beğenirsiniz ama çok kısa bir kitap.



Sebep: YAZIM YANLIŞI!!







  • Agatha Christie


  • 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programının en güzel bölümü hangisidir?


  • Ve Ayna Kırıldı - Agatha Christie


 

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Agatha Christie'nin okumamı önerebileceğiniz en güzel kitabı hangisidir?
Agatha Christie'nin okumamı önerebileceğiniz en güzel kitabı hangisidir?
Ders Kitapları Konu Anlatımı
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/agatha-christienin-okumam.html
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/agatha-christienin-okumam.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content