23 Nisan İle İlgili Kompozisyon Örnekleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak kompozisyon örneği ve linklerinin yer almış olduğu sayfamız Ilk olarak sizler...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak kompozisyon örneği ve linklerinin yer almış olduğu sayfamız



23 Nisan Resimleri



Ilk olarak sizlere sitemizde yer edinen 4 sayı kompozisyon örneğini tavsiye ederiz. Bununla birlikte derhal bu örneklere ait linklerin altında bir sayı daha kompozisyon örneği verilmiştir. 23 Nisan ile ilgili kompozisyon örnekleri bir tek esinlenmeniz amacıyla verilmektedir. Yoksa kopyala yapıştır tekniği ile bu kompozisyonları almanız sizlere bir katkı sağlamayacaktır. Lütfen bu hususa da bilhassa dikkat edelim.



23 Nisan İle İlgili Kompozisyon



23 Nisan Kompozisyonu



23 Nisan İle İlgili Yazı



23 Nisan İle İlgili Kısa Yazı



23 Nisan Kompozisyon Örneği :



Her yıl bu ülkede yaşayan hepimiz kendini bildi bileli 23 Nisan günleri büyük bir coşku ve mutluluk içinde kutlanır. her ne kadar eski stadyum kutlamalarını özlesek dahi internasyonal bir platformda kutlanan 23 Nisan günleri hepimiz için çok hususi bir gündür.



Ilk olarak bugünün anlamı büyüktür. Çünkü 23 Nisan meclisin açıldığı ve geriye kalan kişilerin değildir ulusun egemenliğinin başladığı tam anlamı ile çağıl bir yönetim ve yaşam şekline ve tam bağımsızlığa adım atılmış olan gündür.



Mustafa kemal Mustafa kemal atatürk benzer biçimde bir deha ise meclis açılışının olduğu bugünün hem ulusal bayram duyuru ederek hem de bu ulusal bayramı geleceğin gerçek teminatı ufaklıklara hediye ederek cumhuriyetin geleceğini sağlam bir biçimde tutmak için bir aşama atmıştır.



Her yıl 23 Nisan’da bir tek Ankara’da değildir yurdun türlü noktalarında dünya evlatları konuk edilirken bununla beraber bir kültür alışverişine de şahit oluyoruz. Çocuklarımız dünya üstünde değişik kültür ve yapıda insanların bulunduğunu görüyor ama bu farklılıkların bir zenginlik bulunduğunu da bizzat yaşayarak algı ediyorlar.



her yönden kim bilir yurdumuzun en güzel ve en neşeli Ulusal Bayramı olan 23 Nisan günlerinde bu ülkenin tam bağımsızlığı ve Ulusal Egemenlik için canlarını hiçe sayıp savaşan direnen ve zafere ulaşan şehitlerimizi de anmayı dikkatsizlik etmiyoruz.



Çok yaşa 23 Nisan çok yaşa Mustafa Kemal.

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: 23 Nisan İle İlgili Kompozisyon Örnekleri
23 Nisan İle İlgili Kompozisyon Örnekleri
http://www.nkfu.com/wp-content/uploads/2012/04/23-nisan-resimleri-2.jpg
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/23-nisan-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/23-nisan-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content