Besin Eksikliğine Karşı Tercih : Protein Müsli

Şehir hayatı herkesin istemediği sonuçları ortaya çıkarabilir. Özellikle kilo alma veya obezite gibi bazı durumların yaşanabilmesinde ki tem...

Şehir hayatı herkesin istemediği sonuçları ortaya çıkarabilir. Özellikle kilo alma veya obezite gibi bazı durumların yaşanabilmesinde ki temel unsur, şehir hayatının sunmuş olduğu stres nedeniyle meydana çıkıyor. Düzensiz uyku alışkanlıkları, yeme içme konularında yapılan yanlışlar, az hareket etme, ofis hayatını benimseme ve bilgisayar başında çok zaman geçirme gibi bir çok sebep kilo almaya teşvik edici nedenleri beraberinde getiriyor.



Sporu bilinçli bir şekilde yapmak, yeme içme alışkanlıklarını düzene koymak, fast food  tarzı alışkanlıklardan uzak durmak sağlığınız için yapacağınız başlıca sebepleri oluşturacaktır. Özellikle spor yapmak tek başına bir katkıyı az oranda sağlayacaktır. Bunu yeme içme alışkanlıklarıyla desteklemek daha hızlı kilo vermenize yardımcı olabilir. Yoğun şehir hayatına ek olarak spor salonlarına yapacağınız çalışmalarda bazı hususlara dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle bu süreç içerisinde kullanacağınız sporcu besinleri, doğru ve bilinçli bir şekilde kullanılırsa sizi başarıya ulaştıracak en büyük etken olabilir. Bilinçsiz kullanılan  bu takviyeler, faydadan çok zarar verecektir. Sporcuların tercih ettiği ürünlerin arasında Protein müsli denilen takviyeler oldukça yaygınlaşmaya başladı. Protein müsli genellikle zaman salınımlı kompleks proteinlerle müsli karışımından oluşmuştur. İçerisinde whey proteine yer verilmesi sayesinde uzun süre besleme özelliğine sahiptir. Bu ürünleri kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus vermiş olduğu kalori olacaktır. Vitamin ve minarelerle güçlendirilmiş olan bu ürünler hem bağışıklık sistemine iyi gelecek hem kalori miktarının düşüklüğü ile farklılık ortaya koyacaktır. Saymakla bitmeyen faydaları arasında uzun süre tok tutması, sindirim sisteminin doğru çalışmasına yardımcı olması, protein ve karbonhidrat gibi makro besinleri dengeli olarak vücuda alması, günlük protein ihtiyacını karşılaması, bol miktarda lif içermesi en dikkat çekici özelliklerdir. Lifli gıdalar her zaman sporcuların tercihini oluşturmuştur. Kolay kolay acıktırmayan bu ürünler, aynı zaman da enerji deposu olduğundan dikkatleri üzerine çeker.



PROTEİN MÜSLİ NE İŞE YARAR?



Kahvaltılar günün başlangıcında elde ettiğimiz en önemli öğündür. Şehir hayatının size sunmuş olduğu en büyük dez avantaj olan zaman, sabah kahvaltılarını doğru ve tam yapmamızı engelliyor. Bu sebeple vücudun ihtiyacı olan bir takım besinler alınamayarak vücut dirençsiz bir hale dönüşüyor. Protein Müsli ise düzgün bir karbonhidrat kaynağıdır. Protein müsliler düzgün işleyen bir vücut için gerekli olan karbonhidratlar, proteinler, vitaminler ve mineraller gibi tüm temel besinleri sağlar. Protein müsli genellikle sporcular tarafından tercih edilir. Sindirim süresi uzun ve protein bakımından zengin olan bu ürünler hem tokluk hissi sağlatırken hem de çinko, selenyum, demir, B vitamin kompleksi ve E vitamini de dahil olmak üzere vitamin ihtiyaçlarını karşılar. Kısacası hem tok tutması hem vücudun ihtiyaçlarını karşılıyor olmasıyla sporcular tarafından sıklıkla tercih ediliyor.



DİKKAT-OLASI YAN ETKİLERİ



Aşırı duyarlılığa sahipseniz bu ürünü kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Sıklıkla alerji geçirenler de bu ürünlere dikkat etmeli veya hekim kontrolünde kullanmalıdır.



NEREDEN TEMİN EDERİM?



Gelelim en önemli soruya. Protein müsli nereden temin edilir? Pek çok satış noktasında bulabileceğiniz bu ürünü Türkiye’de en güvenilir olarak fitbull ile temin edebilirsiniz. Sporcu besinleri üzerine faaliyet gösteren bu site, hem uygun ödeme koşulları hem ürün detayları hem de çeşitliliği ile size farklı bir hizmet sunacaktır. Ayrıca aldığınız tüm ürünlerde size hediyeler de sunan Fitbull, farklı konsepti ve duyarlı müşteri temsilcileri ile istediğinizi tam olarak size sunacaktır.

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Besin Eksikliğine Karşı Tercih : Protein Müsli
Besin Eksikliğine Karşı Tercih : Protein Müsli
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/besin-eksikligine-kars-tercih-protein.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/besin-eksikligine-kars-tercih-protein.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content