Vecta Nedir

VECTA ISITICI    VECTA ELEKTRİKLİ ISITICILAR Heatpowercell’li (Moleküler Isı Geçirme Sistemi) Ürün açıklamasında 22 Aşama Ortalama Oda Sıc...

VECTA ISITICI 


 


vecta resim


VECTA ELEKTRİKLİ ISITICILAR



Heatpowercell’li (Moleküler Isı Geçirme Sistemi)

Ürün açıklamasında
22 Aşama Ortalama Oda Sıcaklığında Bir Ayda Sürekli ( 7 / 24 .... 7 Gün 24 Saat Asla Durmadan ) Çalıştığında Yanlızca 20,80 YTL Elektrik Harcandığı belirtiliyor.

Sizin yararınıza çalışan, gelecek nesillerin enerji kaynaklarını da koruma altına alan, hem cebinizi hem yüzünüzü güldürecek.

Şundan dolayı VECTA, öteki ısıtıcıların tam aksine;

% 80’e varan iktisat sağlar. Eskiden ödediğiniz faturanın ortalama beşte birini ödersiniz. Elektrik faturanızdaki tutum yüzünüzü güldürecek.

Görmüş olduğu yüzeyi değil, bulunmuş olduğu mekânın tamamını ısıtır. Ötekiler belli bir açıda ve yalnız siz önünde durduğunuzda sizi ısıtıp ışıklarının ulaşmış olduğu alan kadar bölgeleri ısıtırken, VECTA mekânın neresinde olursanız olun sizi ısıtır. Şundan dolayı enerjiyi almış olduğu andan itibaren bulunmuş olduğu ortamı ısıtmaya adım atar. Kullanılan “Heatpowercell” (Moleküler Isı Geçirme Sistemi) yardımıyla ısıyı süratli ve benzeşik olarak tüm mekâna yayabilme kabiliyetine haizdir. VECTA bulunduğunuz mekânı köşebucak eşit bir halde ısıtır.

Istediğiniz ısıya daha azca enerji harcayarak ulaşır. Bu özelliğiyle siz gerçek iktisat sağlarken, gelecek nesillerin kullanacağı enerji kaynaklarını da korumuş olmuş olursunuz.

vecta resim



VECTA
Hayata ekotek çözümler


MODELLER ERDU1 3-80


ERDU1 4-80


ERDU1 3-100


ERDK1 3-80


ERDK1 4-80


ERDK1 4-100


ESD1 4-50


ESD1 4-60


ESD1 4-80



Vecta bayileri


VECTA'NIN DİÄžERLERİNDEN FARKI
• Yüzeyinde yüzlerce aşama ısı oluşmadığından havanızın dengesini bozmaz.
• En tasarruflu ısıtma sistemidir, yüzlerce YTL paranızı yakmadan sizi ısıtır.
• Isıttığınız alanı organik ve benzeşik bir halde en alttan en üst noktaya kadar topyekün ısıtırken havadaki nemi kurutmaz.
• Ortamdaki oksijeni yakmaz.

Ek olarak VECTA ürünlerinin tasarrufu bir iddia değil gerçektir. TSE’nin bizzat gerçekleştirdiği sayısız testlerle ve birçok üniversitenin ilgili kurumları ve bölümlerince meydana getirilen testlerle verimliliği ve ekonomikliği kanıtlanmıştır.


 


Vecta ısıtıcı tutarları birkaç güne kadar belirlenip üretici şirket Bayileri aracılığı ile satışa sunulacakmış.


 


Moleküler ısı aktarma sistemi nedir


Moleküler ısı aktarma sistemi, madde atomları çevresinde devamlı hareket halinde bulunan elektronların ısı yüküyle yükletilip, yüklenmiş oldukları bu ısı yükünü öteki atomların elektronlarına aktarmasıyla ısı enerjisini süratli bir halde iletilmesini elde eden, ısıtma sistemlerinde bu güne kadar geliştirilmiş en ileri teknolojidir.


Isı enerjisini, başka herhangi bir enerjiye gerek kalmadan kilometrelerce taşıyabildiğinden jeotermal kaynaklardan elektrik enerjisi üretiminden, klimalara, elektrikli ısıtıcılardan, buzdolaplarına kadar geniş bir perspektifte kullanılabilmektedir.



VECTA elektrikli ısıtıcılar ne kadar bir alanı ısıtabilir?


Bu hava sıcaklığına ve kullanılan ortamdaki araç-gereç ve yalıtım şartlarına bakılırsa çok değişmekle beraber;


300 watlık bir ısıtıcıyla 6-10 m2


400 watlık bir ısıtıcıyla 8-15 m2


500 watlık bir ısıtıcıyla 10-20 m2


600 watlık bir ısıtıcıyla 12-25 m2


800 watlık bir ısıtıcıyla 16-35 m2


arası kapalı alanlar ısıtılabilir.


 


Baytek'in üretmiş olduğu VECTA ısıtıcılar niçin çok azca enerji tüketirken daha çok ısıtabiliyor?


Baytek‘in geliştirmiş olduğu moleküler ısı aktarma sistemi yardımıyla, doğalgaz dan ya da elektrikten üretilen ısı kaynağından alınan ısı cihazların tüm yüzeylerine aynı oranda, süratli ve benzeşik olarak dağıtılmakta bu sayede azca enerji tüketirken, sıhhatli bir ısıtma gerçekleştirilebilmektedir.


 


HeatPowerCell ısıtma sistemlerimiz, günümüz ısıtma sistemlerinin teknolojisini temelinden değiştirerek daha azca hammadde ve daha azca enerji kullanılarak yeni sistemlerin üretimine, konutların ve yaşam alanlarının ısıtılmasında daha düşük bir enerji kullanılmasını sağlar . Sistemin üretiminden, kullanımına kadar çok daha azca bir enerji kullanımı ve teknolojik özelliğinden dolayı elektrik yangınları benzer biçimde birçok fena unsuru ortadan kaldırması ve sera tesiri icra eden gazların ekolojik dengeye zarar vermesini engellemesi yardımıyla, sıhhat açısından ve ekonomik açıdan yararlı bir sistemdir.

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Vecta Nedir
Vecta Nedir
http://gizlihazineler.net/site/haber/vecta.jpg
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/06/vecta-nedir.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/06/vecta-nedir.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content