Bacakları ve Baldırlar Nasıl İnceltilir ve İnceltme Hareketleri Resimli Anlatım

1 Daha İnce Baldırlar İçin Figür Yöntemi 3 2. Bacağı Arkaya Doğru Kaldırmak (Bale Arabesk) Tüm bayanların hayalidir ince bacak ve ince b...


  • 1 Daha İnce Baldırlar İçin Figür Yöntemi



  • 3 2. Bacağı Arkaya Doğru Kaldırmak (Bale Arabesk)


  • Tüm bayanların hayalidir ince bacak ve ince baldırlara haiz olmak. Çünkü ince bacak ve baldırlar güzelliğin bir parçasıdır. Hiçbir alete gereksinim hissetmeden evde kendi kendinize yapabileceğiniz bir takım hareketlerle istediğiniz bacak ve baldırlara haiz olabilirsiniz.



    Tüm bayanların hayalidir ince bacak ve ince baldırlara haiz olmak. Çünkü ince bacak ve baldırlar güzelliğin bir parçasıdır. Hiçbir alete gereksinim hissetmeden evde kendi kendinize yapabileceğiniz bir takım hareketlerle istediğiniz bacak ve baldırlara haiz olabilirsiniz.


    Daha İnce Baldırlar İçin Figür Yöntemi



    Figür Yöntemi, bacak ve baldırları güçlendiren, sıkılaştıran ve toparlayan yoga, pilates, edilgen jimnastik ve klasik balenin eşi olmayan bir karışımıdır. Ah, bulunması zor o baldırlar! O şekilde baldırlara haiz olmak için neler vermezdik! Figür Yönteminin kurucusu Cindy Sites, korse çorapları bir kenara geçin diyor ve baldır inceltici en iyi 6 hareketini bizlerle paylaşıyor. Evet, sizler de o kıskandığınız balerin bacaklarına haiz olabilirsiniz. Üstelik hiçbir alete ihtiyacınız yok!



    İşte daha ince bacak ve baldırların sırrı: Abductor aletinden inin ve daha ince, yağsız ve narin bacaklar için kendi vücut ağırlığınızı kullanın. Daha ince baldırların sırrı, alt gövde hareketlerinize üç boyutlu bir yaklaşımdan geçiyor. Vücudu ön (dört başlı kaslar), yan (diz ardı kirişleri) ve dış (en ufak kas –kalçada bulunan o oldukça küçük boşluk) olarak görmelisiniz. Güzelce toparlanmış üç boyutlu baldırlara haiz olmak için, alt taraftaki beş bacak hareketini deneyin ve çalıştırdığınız kaslarınızı gerip uzatmak için egzersizinizi son heybetli germe hareketiyle bitirmiş olun. İşte size daha ince baldırlar için 6 Hareket.


    1. Bacağı Öne Doğru Kaldırmak



    Bale battement’in bir çeşitlemesi olan bu hareket, üst bacağın ön kısmında bulunan dört başlı kasları ve iç baldırlarda bulunan ve hanım vücudundaki en zayıf kas gruplarından birisi olan, yaklaştırıcı kasları sağlamlaştırır. Bacakları öne doğru kaldırma hareketi, kasları şişirmek için değildir, onlara form ve uzunluk kazandırmak içindir.



    Sırtınızı bale barına ya da bir sandalyeye, merdiven tırabzanına ya da mutfak tezgahına –kısacası dengede durabileceğiniz herhangi bir yere yaslayarak ayakta durun.



    Bir bacağınızı parmak uçlarınız ileriye doğru bakacak şekilde uzatarak, kaldırın ve yerdeki bacağınızı kullanarak, bedeninizi, kaldırdığınız bacağınızın tam tersi yönde aşağıya doğru indirin. Bu hareketi 20 kez tekrarlayın.



    Bacağı arkaya doğru kaldırma hareketi, temelde bacağı öne kaldırma hareketiyle aynı ilkeye haizdir. Tek fark bu hareket kalça kaslarını ve üst bacağın arkasını, şu demek oluyor ki diz ardı kirişlerini çalıştırır. Bu egzersizi yaparken kalçalarınızdan bileklerinize kadar, bacağınızın arka kısmının tamamında bir kasılma hissetmeniz gerekir.



    Denge oluşturmak için, kullandığınız yerin yanında ayakta durarak, elinizle hafifçe denge noktanıza tutunun.



    Sol bacağınızı hafifçe kırın ve sağ bacağınızı, ayak parmakları dümdüz olacak şekilde, tam tersi yönde arkaya doğru kaldırarak, yerde olan ayağınız durağan bir biçimde, bu hareketi 20 kez tekrarlayın. Bir süre sonra bacaklarınızı değiştirerek hareketi tekrarlayın.



    Plie hareketi muhtemelen en ünlü bale hareketidir. Bunun sebebi ise hem dört başlı kasları, hem diz ardı kirişlerini, hem de kalça kaslarını aynı anda çalıştırmasıdır.



  • GSS (Genel Sıhhat Sigortası) Borç Ödeme Nereden Yapılır?


  • GSS (Genel Sıhhat Sigortası) Borç Sorgulama


  • Ağaç Kavunu Reçeli Malzemeleri ve Nasıl Yapılır?
  • YORUMLAR

    Ad

    Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
    ltr
    item
    Ders Kitapları Konu Anlatımı: Bacakları ve Baldırlar Nasıl İnceltilir ve İnceltme Hareketleri Resimli Anlatım
    Bacakları ve Baldırlar Nasıl İnceltilir ve İnceltme Hareketleri Resimli Anlatım
    Ders Kitapları Konu Anlatımı
    https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/04/bacaklar-ve-baldrlar-nasl-inceltilir-ve.html
    https://ders-kitabi.blogspot.com/
    http://ders-kitabi.blogspot.com/
    http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/04/bacaklar-ve-baldrlar-nasl-inceltilir-ve.html
    true
    5083728687963487478
    UTF-8
    Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content