Saçların Düz Olması ve Düz Kalması için Neler Yapılmalıdır? Düz Saç Bakımı

1 Dümdüz Saçlar İçin Yöntemler Saçlar nasıl düz, saçları düz yapma yöntemleri, saçları düz yapmak için neler yapılmalıdır, saçları düz olm...


  • 1 Dümdüz Saçlar İçin Yöntemler


  • Saçlar nasıl düz, saçları düz yapma yöntemleri, saçları düz yapmak için neler yapılmalıdır, saçları düz olması için yapılacaklar, saçları düz yapmak için izlenecek yöntemler nelerdir?



    Saçlar nasıl düz, saçları düz yapma yöntemleri, saçları düz yapmak için neler yapılmalıdır, saçları düz olması için yapılacaklar, saçları düz yapmak için izlenecek yöntemler nelerdir?


    Saçlar nasıl düz, saçları düz yapma yöntemleri, saçları düz yapmak için neler yapılmalıdır, saçları düz olması için yapılacaklar, saçları düz yapmak için izlenecek yöntemler nelerdir?


    Dümdüz Saçlar İçin Yöntemler



    Bu yöntemi uygulayabilmeniz için saç fırçası, havlu, saç kurutma makinesine ihtiyacınız olacak. Makine ile saçlarınızı kuruturken saçları kökünden dışarı doğru fırçalayın. Isı doğal bir düzleştirici vazifesi görecektir.



    Saç kurutma makineniz yoksa saçlarınızdaki suyun fazlasını havluyla aldıktan sonra saçlarınızı düz olarak fırçalamaya başlayın. Her 5 dakikada bir saçlarınızı kuru bir havluyla sarın 4-5 dakika bekledikten sonra tekrar fırçalayın. Saçlarınız iyice kuruyana kadar bunu tekrarlayın.



    Bazı eczanelerde kimyasal saç düzleştirici kremler bulabilirsiniz. Ancak bu ürünlerin uzun süreli kullanımı saçlarda oldukça fazla hasar vermektedir.



    saçların uzaması



    Bazılarının saç düzleştirme için kullandığı tehlikeli bir diğer yöntemde ütüdür. Bunu elinizde ve yüzünüzde kalıcı izler bırakabilecek yanıklara davetiye çıkarttığı için asla tavsiye etmiyorum. Saçlarınız doğal haliyle kesinlikle yüzünüzü yakmanıza değmeyecek kadar güzel. Sağdan soldan ütü yöntemini duyduysanız bari ütüyü en düşük sıcaklıkta çalıştırarak yapın.



    Yukarıda dümdüz saçlar için tavsiye ettiğimiz yöntemleri kullanarak saç düzleştirici almadan tasarruf etmeniz mümkün. Ancak saç kesiminiz düz saçlara göre yapıldıysa bu zahmetli ve vakit alan çözümler yerine hesaplı bir saç düzleştirici almanız hayatınızı büyük oranda kolaylaştıracaktır.


    Saçların Düz Kalması için Ne Yapılmalı? Düz Saç Bakımı



    Dikkat! Şampuan saçlarınızın parlaklığını azaltırken, saç kremi de yanlış uygulandığı takdirde iz bırakabilir. Düz saçları yıkarken ilk adım, yıkama öncesinde saçı hazırlamaktır. İpucu ister misiniz? Öncelikle saç uçlarınızın kurumasını önlemek için saçınızın ucuna saç kremi sürün. Daha sonra sadece saç derisine ve köklerine şampuan uygulayın. Şimdi saçlarınızı açma zamanı. Dikkat: Bunu yaparken mutlaka tarak kullanın. Saçınızın ürünü emmesi için birkaç dakika bekleyin ve iyice durulayın. Saçınızı durularken su ılık olmalıdır.



    Diyelim ki saçlarınız bakımlı , güçlü ve sizi de çok mutlu ediyor (erkeklerden de sürekli iltifat alıyorsunuz). Ama… Saçlarınızı bu kadar parlak hale getirmek için ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz? Saçınızın, Hollywood yıldızlarınınki kadar mükemmel görünmesi için size bir ipucu verelim: Saçlarınızı yıkamak için, gelişmiş formüllü ürünler kullanın. Özetlemek gerekirse, göz açıp kapatıncaya kadar, ürünün bütün kalıntılarını temizleyebilir ve saçlarınızı yüzde yüz daha parlak hale getirebilirsiniz.



    Duştan çıktığınızda saçlarınızı havlu ile kurulayın ama kesinlikle ovalamayın. Yani havluyu saçınıza kesinlikle Mısır türbanı gibi dolamayın! Saçı havlu ile kurulamanın doğru yöntemi, havluyu yavaşça saçınızın üzerine yerleştirmek ve avuç içlerinize fazla suyu almaktır. Sonuç olarak düz saçlarınız yumuşak, hafif ve taranmaya hazır olacaktır.



    Düz ve sert terimleri bir arada kullanılamaz. En azından saçınızda. Bu nedenle saçınızın kuru olduğunu fark ederseniz, düz saçlarınız için uygun ürünler (şampuan, saç şekillendirici ve saç kremi) kullanmaya başlamalısınız. Özel olarak geliştirilmiş formülü ile saçları yatıştırarak düzlüğü artıran, saç teli üzerinde yağ tabakası oluşturan ve böylece saçta daha homojen yüzey sağlayan ürünler seçmelisiniz. Sonuçta saçlarınızda pürüzsüz bir yüzey elde eder ve saç köklerine koruma sağlarsınız. Uygun saç kremleri, saçın genel görünümünü, dokusunu, kayganlığını, parlaklığını ve kolayca şekil almasını sağlayacak ve böylece saçınız daha düzenli görünecektir. Kuru ve yıpranmış bir saç istemezsiniz değil mi? O zaman seçiminizi doğru yapın ve tanrıçalara yakışan sonsuz bir parlaklık elde edin.



    Eğer saçlarınızın eski gücünü özlüyorsanız belki de 4 numaralı öneriyi uygulamıyorsunuzdur. Her zaman silikon bazlı saç bakım kremi ve maske kullanın çünkü silikon saçı nemlendirir ve koruma sağlar. Saçınız da doğal bir parlaklık kazanır. Ayrıca, silikon gerçek anlamda sihir etkisi yaratır. Çünkü saçı kökünden yatıştırır, saç telinin kapanmasını sağlar ve termal şekillendirici aletler ve saç arasında bir bariyer oluşturur, sürtünmeyi ve ısının saça verdiği zararı azaltır. Saçlarınıza şık ve günlük bakım sağlayan silikonun faydalarından yararlanın.



  • GSS (Genel Sağlık Sigortası) Borç Ödeme Nereden Yapılır?


  • GSS (Genel Sağlık Sigortası) Borç Sorgulama


  • Ağaç Kavunu Reçeli Malzemeleri ve Nasıl Yapılır?
  • YORUMLAR

    Ad

    Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
    ltr
    item
    Ders Kitapları Konu Anlatımı: Saçların Düz Olması ve Düz Kalması için Neler Yapılmalıdır? Düz Saç Bakımı
    Saçların Düz Olması ve Düz Kalması için Neler Yapılmalıdır? Düz Saç Bakımı
    http://www.muhteva.com/wp-content/uploads/2017/04/saC3A7larC4B1n-uzamasC4B1-1.jpg
    Ders Kitapları Konu Anlatımı
    https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/04/saclarn-duz-olmas-ve-duz-kalmas-icin.html
    https://ders-kitabi.blogspot.com/
    http://ders-kitabi.blogspot.com/
    http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/04/saclarn-duz-olmas-ve-duz-kalmas-icin.html
    true
    5083728687963487478
    UTF-8
    Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content