23 Nisan Sözleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasabeti ile kullanabileceğiniz 23 Nisan’ın anlam ve önemini anlatan sözler / mesajlar. *** Bu...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasabeti ile kullanabileceğiniz 23 Nisan’ın anlam ve önemini anlatan sözler / mesajlar.



*** Bugünün küçükleri yarının büyükleri olurken yaydıkları ışık bağnazlığın ve gericiliğin zayıf ışığını bastıracaktır. 23 Nisan kutlu olsun.



*** Ulusal Egemenliğin en önemli unsuru olan geleceğin teminatı çocuklarımız tam bağımsız Türkiye idealimizin güvencesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.



*** Özgür yaşamın da, adaletli bir toplumun da, eşit bir şekilde bireylerin yaşadığı bir toplumun da dayanağı mutlaktır ki Ulusal Egemenliktir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşku ile kutlandığı yarınlar dilerim.



*** Türk milleti ilelebet yaşayacaktır. Türk milletinin geleceğinin teminatı olan çocuklar bu toplumun en değerli kesimidir ve bu çocukların üstün birer birey olabilmeleri için ulusal egemenliğin ışığında yaşayıp, eğitilip büyümeleri gerekmektedir. Aksi takdirde karanlık çağı günümüzde yaşayan toplumlara dönmemizi isteyen şer odaklarının tuzaklarına düşmeleri işten bile değildir. Bu sebeple 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı belki de en önemli ulusal bayramımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yüce Türk milletine kutlu olsun.



*** Bir ulusun namusu o ulusun bağımsızlığıdır. Ulusal Egemenlik olmadan tam bağımsızlıktan bahsetmek mümkün değildir. Ulusal Egemenliği bizlere hediye eden Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını minnetle anarken Ulusal Egemenlik kavramına olan bağlılığımızı ve Atatürk devrimlerinin inatçı birer takipçisi ve uygulayıcısı olacağımızı tüm dünyaya haykırdığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.



*** 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öylesine coşku ile kutlanmalı öyle parlak bir şekilde yaşanmalıdır ki o parlaklık bağnazlığın ve tutsaklığın esiri olmuş örümcek kafaları yakıp yok etmelidir. Yaşasın 23 Nisan.



*** Ulusal Egemenlik ışığı karşısında eriyecek olan taht, saltanat ve cumhuriyet düşmanlarının erimesi mutlaka ki tarihin bir gerekliliğidir. Çocuklarımızın her zaman baş tacı edildiği bir ülke değil bir dünya yaratma azmimizin hiç bir zaman yok olmaması dileklerimiz ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yüce Türk milletine kutlu olsun.



*** Tüm dünya çocuklarını bir çatı altında toplamayı başaran ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yürüyecek fertlerin var olduğunu her zaman haykıracak olan 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı önce çocukların daha sonra da bilimin ve insanlığın üstünlüğüne inanan güzel insanlar için kutlu ve mutlu olsun.
23 Nisan Sözleri

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: 23 Nisan Sözleri
23 Nisan Sözleri
http://www.muhteva.com/wp-content/uploads/2017/04/23-nisan-sozleri.jpg
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/23-nisan-sozleri.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/23-nisan-sozleri.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content