Erkeklerin Beğenmediği Kadın Tipleri

Adamların beğenmediği hanım tipleri Erkeklere bakılırsa hanımlar hem mükemmeller hem de değiller. Bir takım hanımlar ise adamların ...

Adamların beğenmediği hanım tipleri

Erkeklere bakılırsa hanımlar hem mükemmeller hem de değiller. Bir takım hanımlar ise adamların asla sevmediği türden. Hatta öyleki ki kimi zaman erkekleri delirtebiliyorlar... Peki bu hanımefendilerin tipleri iyi mi, karakterleri iyi mi?




1. Seksi tabanca olarak kullananlar:

İlişkilerde pek çok hanım kendi üstünlüklerini oluşturmak için adamların seks isteklerine duyarsız kalır. Bu yürekli davranış kendi aralarında alkışlanırken, erkeklere bakılırsa rahat benzer biçimde görünen bu insan ihtiyacından hanımefendilerin hakikaten vazgeçebileceklerini düşünmemeleri gerekiyor.

2. Vır vır konuşanlar:


Pek çok hanım konuşmayı sever ve eğer bir adam onlara bir fırsat verirse susmak bilmeyebilir. Bu adamların hanımefendilerin ne söylediklerine dikkat etmeyecekleri anlamına gelmez yalnız erkekler her detayı duymak istemiyor.

3. Bayılıncaya kadar alış veriş yapanlar:


Alış veriş zamanı vardığında, pek çok hanım için bigün yetmez. Vitrinlere bakmak, tek tek incelemek ve tutarları bilmek isterler. Bir pabuç ve kıyafet mağazasında yeme, içme ve başka sorumlulukları değerlendirmeden saatler harcayabilirler. Erkeklere bakılırsa en kötüsü onunla dolaşmasını istemesi.. Mağaza mağaza, amaçsızca, her giysiye ve ayakkabıya bakarak gerektiğinde büyük paralar ödemekten sıkılıyorlar

4. Çok fazla duygusallaşanlar:


Herşeye ağlamak. Acıklı ya da mutlu bir filme, kırılan bir tırnağa ya da fena kesilen saça. Erkeklere bakılırsa daha kötüsü onlardan bu duygusallıklarını gidermelerini beklemeleri. Hanımlar söz konusu durumlarda adamların omuzunda ağlamak isterken, diğer yandan onu rahatlatan şeyler söylemenizi beklerler. Erkekler bir hanımı rahatlatacak şeyi hemen hemen bilmiyorlar. Onlara söyledikleri şey çok iyi gelebilir ya da onları incitebilir. Erkekler her dakika omuzlarını ıslatan bir bayan istemiyor.

5. Şahsi alanlara saldıranlar:


Bayanların adamların şahsi eşyalarını karıştırmak benzer biçimde içgüdüsel tiki vardır. İlişkisinin ya da evliliğinin uzun sürmesini isteyen hanımlar bir gümrük görevlisi benzer biçimde herşeyinizi alt üst edebilir. Söz konusu davranıştan aslen hanımlar da erkekler kadar nefret eder. Saçlarını ne kadar kestirdiklerinin ya da başka bölgelere ne kadar harcadıklarının bilinmesini istemezler.

6. Gizemli, araştırarak konuşanlar:


'Ne düşünüyorsun' sorusu hanımefendilerin adamın aşkını anlamalarına destek olan bir sual haline geldi. Erkekler belirsiz, kuramsal soruların yanıtlarını onların istedikleri doğrultuda vermeye ezberlemekten nefret ediyor. Erkekler eğer hakikaten ruh eşi olduklarına inanırlarsa, yanıtları derhal veriyorlar.

7. Zayıf ve muhtaç olanlar:


Bir takım hanımlar kıymetli duymak, erkeklerinin onları el üstünde tutmasını, şımartmasını ve ne kadar hususi olduklarının söylenmesini, etraflarında moral ve yardım için pervane olmasını isterler. Erkeklere bakılırsa bu durumda bir karşıtlık var. Flört esnasında hanımlar ne kadar özgür olduklarını erkeklere göstermek isterken, aşık olduklarında savunmasız hale gelebiliyorlar. Erkekler ise, dayanıklı ve sağlam hanımlarla beraber olmak, en azından kendi iç dünyalarıyla barışık olanları tercih ediyorlar.

8. Kıskançlar:


Pek çok hanım sevgilisinden ya da erkeklerden başka bir kadının ismini duymaktan hoşlanmaz. Erkekler niçin hanımefendilerin buna çok fazla tepki gösterdiklerini pek çok süre anlayamaz. Eğer erkekten şüphelenmesini gerektirecek bir davranış var ise, paranoyasında haklıdır. Boş yere olan size olan güvensizliğinin bedelini erkekler ağır ödememeleri icap ettiğini düşünüyor.

9. Başka bayanları çekemeyenler:


Niçin bir bayan varlıklı bir hanımı övücü sözler söylemez? Kilodan saç şekline kadar her mevzuda titiz oldukları halde, pek çok hanım hemcinsinin zenginliğini imrenir. Adamların de söz konusu şeyler söylemesini istemezler. Erkekler de aslına bakarsanız gerekmedikçe söylemezler fakat her söylediklerinin ve yaptıklarının eleştirilmesini, krize dönüşmesini istemiyorlar.

10. Olmadığı halde erdemli görünenler:


Pek çok hanım erkeklerden daha erdemli bulunduğunu göstermeye çaba eder. Erkekler hanımefendilerin göründükleri kadar saf ve masum olmadıklarını, her insanoğlunun hatalarının olabileceğini düşünüyor. Erkeklere bakılırsa hanımlar istedikleri benzer biçimde bir adam sağlamak için, onların kendileri benzer biçimde olmalarına izin vermeli.










  • Adamların Hoşlanılmış olduğu Hanım Tipleri


  • Adamların İdeal Hanım Tanımı


  • Adamların Sırları










Bu tür şeyler erkekleri çıldırtıyor


Adamların de kadınlardan mustarip olduğu çok şey var! İşte erkekleri çılgına çeviren kadınlık halleri...





Senelerdir bayanları çıldırtan adam davranışlarından söz edip duruyoruz. Ya erkekler... Onların da kadınlardan mustarip olduğu öyleki çok şey var ki! İşte erkekleri çılgına çeviren kadınlık halleri...


Hülya dergisinde Nisan ayında yer edinen habere bakılırsa, erkekleri çıldırtan hanım davranışları maddeler halinde sıralanmış...





*Erkekler her şeyden ilkin kadının kadınsılığını, yumuşaklığını önemsiyorlar. Kesinlikle erkekleşmiş kadınlardan hoşlanmıyorlar.


*Adamların düşünce birliği etmişçesine karşı çıktıkları bir başka nokta ise hanımlar tarafınca "yolunacak kaz" yerine konulmaları,İşte buna kesinlikle dayanamıyorlar.


*Ayrıca erkekler dünyasında çok fazla makyajlı, çok fazla takılı hanımlar da out!


*Adam sporları ile uğraşan hanımlar da beğenilmiyor.


*Tutarsız benzer biçimde görünse de erkekler ezik, fedakâr kadınlardan hoşlanmıyorlar. Otoriter hanım da erkekler dünyasında prim yapmıyor.


*Şarhoş hanımlar onlar için çekilmez.Ölçüyü kaçırmamak onlar için mühim bir ölçü!


*Giydiğini yakıştırmayan hanımlar da itici bulunmakta.


*Her alanda kendileri ile yarışan hanımlarda adamların dayanamadıklarından...


*Rüküş tabir edilen çorabı kaçık, eteğisökük hanımefendilere pek talih vermiyorlar.


*İlginçtir, hanımlar tarafınca dağınıklıkla suçlanan erkekler de dağınık kadınlardan hoşlanmıyor.


*Koku, adamların en fazla takıldıkları konulardan birisi. Nefis kokan hanımefendilere bayılan erkekler, fena kokan bayanları itici buluyorlar.


*Çok fazla sinirlenip bağıran, çağıran hanımlar da ilgi görmüyor.


*Erkekler, yanlarındaki kadının başka adama ilgi göstermesine ise asla mi asla katlanamıyorlar.


*Kendi uğraşlarını küçümseyen hanımefendilere da erkekle tepki duyuyor.


*Adamların kusurlarını ve hatalarını sık sık gündeme getiren hanımlar out!


*Devamlı alışveriş meydana getiren hanımefendilerin da pek tutulmadığını açıklayalım.


*Erkekleri dedektif benzer biçimde takip eden hanımlar da erkekleri çıldırtıyor.


*Hanım hakları savunucuları ise herkesçe malum adamların en dayanamadıklarından


*Kendilerini babaları, adam kardeşleri ya da eski sevgilileri ile kıyaslayan hanımefendilere pek sıcak bakmıyorlar.


*Çok fazla kıskanç hanımlar da adamların tüylerini diken diken ediyor.


*Soğuk hanımlar da erkekleri buz benzer biçimde soğutuyor.


*Paralarının hesabının sorulması gene adamların dayanamadıklarından...


*Adamların en sinir olduğu davranışlarının başlangıcında da hanımefendilerin ufacık şeyleri abartmaları geliyor.


*Bayanların en minik vakalarda dahi derhal gözyaşlarına boğulmaları erkekler tarafınca tehlikeli silahlardan birisi sayılıyor.


*Bayanların giyimleri, makyajları ve saçları ile uğraşmaları da adamların mana veremediklerinden...


*Uzun tırnaklar çoğu zaman adamların çok hoşlanmadıkları hanım süslerinden birisi.


*Hovardalık kesinlikle adamların tekelinde kalması ihtiyaç duyulan bir özellik olarak algılanırken, hovarda kadınlardan erkekler disiplinli şekilde korkuyorlar.


Adamların İtici Bulmuş olduğu, Beğenmediği Davranışlar


Erkeklerin Beğenmediği Kadın Tipleri

Kimi zaman kendimizi tutamıyoruz, ağzımızdan çıkıveriyor, kimi zaman bunun bir adama itici gelebileceği aklımızdan dahi geçmiyor, kimi zaman de nispet yaparcasına yapıyoruz. Ve netice olarak, erkekleri gıcık etmeyi başarıyoruz. Hemen aşağıdaki maddelerden en azından tanesi kati size de uyuyor. Ama nasıl yapsak, bir ihtimal küçük oranda da bu tür durumlar bizi hanım yapıyor. Yeter ki abartmayalım, adamların kabusu olmayalım.

Dış görünüş

Bir kere şunu söylemek gerek; erkekleri kadınlardan soğutan nedenler, fizyolojik özellikleirnden çok kişiliğimizle ilgili. Şu demek oluyor ki küçük oranda daha bakımlı olsak yeter!



*Kıllar, adam vücuduna ait olmalı. Bilhassa bıyık, favori, ayak parmaklarının üstündeki ve beldeki kıllara dikkat! Erkekler bu mevzuda çok kıl!

*Tamam, her daim topuklu giymenizi beklemiyorlar ama en azından ayakkabılarınız temiz ve bakımlı olmalı. Ve açık pabuç giyiyorsanız kesinlikle tırnaklarımız ojeli olmalı.

*Ayrıca, yürümeyi başaramıyorsanız, topuklu da giymeyin.

*Bilincinde olmadan Notre Dame'ın kamburuna dönüşmeyin; lütfen daima dik oturun.

*Tanga ya da g-string çok rahat olmayabilir ama bari benekli külotunuzun kotunuzun arkasından gözükmesine engel olun.

*Dekolte giyecekseniz, onu taşımayı bilin. Giydikten sonrasında onu çekiştirip durmayın.

*Saydam sutyen askıları kurtarıcı değildir; tam tersine, çok çok itici adamların gözünde.

Davranışlara çeki seviye

“Can çıkar, alışkanlık çıkmaz†derler; ama küçük oranda gayretle, en azından bir ihtimal törpülersiniz onları sinir eden yönlerinizi.

*Kız arkadaşınızla bir araya geldiğinizde fısıldaşmadan durmayı deneyin.

*Adamların, duyguları halkında konuşmaktan nefret ettiğini lütfen öğrenin geriye kalan.

*Şoförlük 1000 yıl geçse de adamların gözünde erkekler mahsus olacak. O yüzden onların şoförlüğünü eleştirmekten vazgeçin.

*Kıskançlık, sizi kendine güvensiz göstermekten başka işe yaramıyor.

*İlgi duyduğunuz adamın yanında rahat olmak isteseniz de çizgiydi aşmayın, sarhoş olmayın.

*Adamların gözünde trip = şımarıklık. Şımarık bir çocuk benzer biçimde gözükmek istediğinize güvenilir misiniz?

Adamların favori cümleleri

Haydi bu cümleleri bir kere olsun söylemedim demeyin. Galiba bu cümleler, tüm hanımefendilerin yapınak ayarlarında otomatikman yükleniyor.

*“Benimle niye ilgilenmiyorsun?†Bunaltmayın.

*“Ne düşünüyorsun?†Cevabı olmayan sorular sormayın.

*“Bu ne demek şimdi?†Her hareketinden derin anlamlar çıkarmayın.

*“Sence kilo almış mıyım?†Ona tartı muamelesi yapmayın.

*“Hmmm karar veremiyorum. Sence?†Kararsızlık abidesi olduğunuzu ona her fırsatta göstermeyin.

*“Bana anlatabilirisin.†Psikologluk mesleğini psikologlara geçin.

Zirvedekiler
Ve işte en fazlaca oy alanlar…

*Dır dır dır dır…

*Fark etmiyorlar sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Uçları çıkmış, bozulmuş ojelere neredeyse derhal hepsi deli oluyor.

* Bebek benzer biçimde konuşmayı bebeklik yıllarınızda bırakmalıydınız. Şirinlik muskası halleriniz, yalnız ve yalnız tüylerini diken diken ediyor.

*Küfürlü, ‘Lan'lı konuşmalar da sizi bir o denli itici yapıyor.

*Futbolu seviyor olabilirsiniz. Ama ahkam kesmeyin, teknik direktörlüğü erkeklere geçin.

* Başka bayanları aşağılamaya bayılıyoruz. Diyelim bundan vazgeçemiyoruz; bari adamların yanında değildir, kız arkadaşlarımızla yapalım.

Ve işte sürprizler

Bunların, adamların soğuma sebepleri olduğu kimin aklına gelirdi?

*Dudaklarımızı öpülesi gösteriyor sandığımız parlatıcılar, tam tersine onlara yapış yapış geliyor.

*Onların gözünde yaratmaya çalıştığımız, “ben başka kadınlardan farklıyım†tesiri, yalnız tepki doğuruyor.

* Gülünç olmak için yaptığız kıro taklitleri ya da şiveli konuşmalar, bizler bilincinde olmasak da ortamı ısıtmıyor, aksine buz benzer biçimde soğutuyor.

En büyük sürpriz

Bizim en büyük kabuslarımızdan olan, kurtulmak için paralar harcadığımız, kocakarı ilaçlarından tutun, en teknolojik aletlere kadar her yolu denediğimiz tek selülitlerimiz, 50 erkekten yalnız birinin aklına geldi. Demek ki neleri kafamıza takmamız icap ettiğini bir kere daha düşünmenin tam zamanı!








  • Adamların Hoşlanılmış olduğu Hanım Tipleri


  • Adamların İdeal Hanım Tanımı


  • Adamların Sırları


 

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Erkeklerin Beğenmediği Kadın Tipleri
Erkeklerin Beğenmediği Kadın Tipleri
http://www.cinsel-iliski.com/wp-content/uploads/2010/10/image046.jpg
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/erkeklerin-begenmedigi-kadn-tipleri.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/erkeklerin-begenmedigi-kadn-tipleri.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content