Öğretmenler İle İlgili Kompozisyon

Öğretmenler ve öğretmenlerin önemi, öğretmenler günü, öğretmen sevgisi ile ilgili kompozisyon örneği. Kompozisyon örnekleri. VAR OLMANIN Ö...

Öğretmenler ve öğretmenlerin önemi, öğretmenler günü, öğretmen sevgisi ile ilgili kompozisyon örneği. Kompozisyon örnekleri.



Öğretmenler İle İlgili Kompozisyon



VAR OLMANIN ÖNCÜSÜ

Gözümü açarak annemi gördüm. Yaşamak için yemeği yürümeyi konuşmayı O öğretti. Hiçbir şey bilmeksizin okula gidip orada da okumayı, yazmayı, gerçek yaşamı öğreten saygıdeğer öğretmenlerimizdir.



Güzel yüzlü, tatlı öğretmenim; bizim bilinçsiz yaramazlıklarımıza nasıl tahammül ederdi? Kollarını açarak, bıkmadan güzel sözlerle, hayalimizle baktığımız kitapları, konuşabilen birer arkadaş yaptılar. Bizler büyüdükçe çabaları daha da arttı. Yükseklere çıkarmak için daima elbirliği yapıyorlar. Tanrı onlara ayrı bir güç vermiş; Sabırla, istekle, yorulduklarını ve üzüldüklerini belirgin etmeden kendi yüceliklerine ulaştırmanın sevincindeler.



Hakkını ödeyemediğimiz özverili ebeveynlerimiz bir ya da bir kaç çocukla uğraşırken, okul dolusu yavrularına ışık tutan ve geleceğini hazırlayan özverili öğretmenlerim … Değerinizi hiç bir zaman hiçbir değerle ölçemem.



Biz çok şanslıyız. Cumhuriyet sonrası elit, güneş benzer biçimde bilgi saçan öğretmelerimize kavuştuk. Bu parlak ışık altında insan olduğumuzu anlıyoruz.



Soğuk ve sıcak demeden, dinlenmeden, bıkmadan bizi bizler icra eden; mutluluğumu, acımı paylaşan öğretmenlerim. Güzel, çirkin, kirli, temiz ayırmadınız. Bizlere kucak açtınız, bilginizle beslediniz, yarınlara yararlı kültürlü evlatlar hazırlamakla meşgulsünüz. Kazanıp da yiyeceğim her lokmamda sizin payınız var. Bu konuyu bilmeyen kişiyi düşünemiyorum.



Kendinden evvel başkaları için yaşamak yalnızca sizlere özgü bir düşüncedir. Sonu gelmeyen emeklerinizi ve hakkınızı helal edin öğretmenlerim.

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Öğretmenler İle İlgili Kompozisyon
Öğretmenler İle İlgili Kompozisyon
http://www.muhteva.com/wp-content/uploads/2017/04/ogretmenler-ile-ilgili-kompozisyon.jpg
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/ogretmenler-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/ogretmenler-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content