Karını Aldatıyorsan Bunlara Dikkat Nedir

Karını Aldatıyorsan Bunlara Dikkat! Karısını aldatan, aldatmayı düşünen ya da eşinin durumu farkedeceğinden korkup bu işten vazgeçen adam do...

Karını Aldatıyorsan Bunlara Dikkat!


Karısını aldatan, aldatmayı düşünen ya da eşinin durumu farkedeceğinden korkup bu işten vazgeçen adam dostlarım, bu yazı sizin için bir çözüm olabilir.Aldatan adamın içine düşmüş olduğu durumlar ve bu durumlar karşısında bilhassa dikkat etmesi ihtiyaç duyulan hususlar şunlardır:
Eşinize karşı davranışınız: Eşini aldatan adam, eşine son aşama iyi davramaya adım atar ve hiçbir hanım bunu kolay kolay yemez.
Bu yüzden karınıza olduğunuz şeklinde davranın.
Ihmal etmeyin ki hanımefendiler çiçek gibidir. Suyunu çok veririseniz de, azca verirseniz de bozulurlar.

Üzerinize sinen hanım parfümü: Geçmişte, bu mevzu yüzünden yıkılmış birçok yuvnın, harcanıp gitmiş birçok adamın örnekleri mevcuttur. Bu sıkıntıyı atlatmanın tek yolu ise, sevgilinize ve karınıza aynı parfümü almaktır. Üzerinize sinen kokuyu gidermek için, ne olur olmaz yanınızda kolonyalı mendil bulundurmanız iyi olacaktık.
Bir kadının altıncı hissini kolonyalı mendille dönem dışı bırakamayabilirsiniz fakat siz gene de bulundurun. Eşinizden fırça yedikten sonrasında ferahlamak için kullanırsınız.

Kredi kartı ekstresi: Kesinlikle kredi kartınızla sevgilinize armağan almayın. Armağan işini nakit olarak çözmek en doğrusudur. Yoksa ekstre eve gelip, karının eline geçinceye kadar bir ömrün kalmış anlamına gelir.

En fazlaca dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan hususlar bunlar. Bunların yanında saç teli, ruj lekesi, vücudun bazı bölgelerinde morarıklık şeklinde ufak ayrıntılara girmek istemedim. O mevzularda mühim olan sizin dikkatiniz ve zekanızdır.


YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Karını Aldatıyorsan Bunlara Dikkat Nedir
Karını Aldatıyorsan Bunlara Dikkat Nedir
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/06/karn-aldatyorsan-bunlara-dikkat-nedir.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/06/karn-aldatyorsan-bunlara-dikkat-nedir.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content