Öykü Serter Kimdir

Öykü Serter yaşamı, biyografisi ile ilgili bilgiler. Öykü Serter özgeçmişi ile ilgili bilgilendiren yazımızda Öykü Serter hakkında ulaştığım...

Öykü Serter yaşamı, biyografisi ile ilgili bilgiler. Öykü Serter özgeçmişi ile ilgili bilgilendiren yazımızda Öykü Serter hakkında ulaştığımız detayları paylaşıyoruz.



Öykü SerterÖykü Serter Ankara Çankaya’da 25 Şubat 1975 tarihinde doğmuştur. Kendisi Balık burcu olup yaşamını talk-show, yarışma sunuculuğu ve dizi oyunculuğu ile kazanmaktadır. Ankara’da TED kolejinden mezun olduktan sonrasında Hacettepe Üniversitesinde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı kısmını tamamlamıştır. Arkasından Latin Dili ve Edebiyatı da okuyan Öykü Serter peşinden da Galatasaray Üniversitesinde Radyo-TV faaliyetinde yüksek lisans yapmıştır.



Öykü Serter’in CHP’li Nur Serter’in kızı olduğu bilgisi ise tamamen yanlıştır. Yalnız isim benzerliğinden gelen bir yanlış anlama bir takım medya organlarında kendisinin Nur Serter’in kızı şeklinde lanse edilmesine sebep olmuştur.



Öykü Serter’in yıldızı bir devrin en popüler reality show ve yarışması olan Birisi Bizi Gözetliyor ile parlamıştır. 2000’li yılların başlangıcında bu yarışma programının sunucularından biri olan Öykü Serter’in o dönemde yıldızı parlamıştır. Aslen medya sektöründeki ilk işi Capitol Radyo’da yapmış olduğu DJ’lik olan Öykü Serter türlü programları hazırlayıp sunduktan sonrasında BBG ile aslolan şöhretini elde etmiştir. Daha sonraları ise Akademi Türkiye ile Anadolu Rüzgarı isminde yarışma programlarını da sunmuştur.



Halen bekar olan Öykü Serter uzunca bir süre eski Kargo grubunun solisti Koray Candemir ile beraberlik yaşamış bir süre sonra da Levent Altınay ile bir beraberlik yaşamıştır. Bugünlerde Bu Biçim Bana ait yarışmasındaki jüri üyelerinden Kemal Doğulu ile olduğu yönünde iddialar mevcuttur.



2006 senesinde Bilimsel Uygulama merkezi (B.U.M) isminde bir yarışma programını Ragga Oktay il beraber hazırladı.



Öykü Serter bir dönemde yaşamış olduğu Pitbul saldırısı ile gündem olmuştur. Yan komşusunun köpeği 14 Temmuz 2007 günü Öykü Serter’e hücum etmiş ve ağırbaşlı bir biçimde ayak bileği ile uyluk kemiğinden yaralamıştır.



2010 senesinde sürpriz bir biçimde TRT ekranlarında Bank Asya 1.Lig Günlüğü isminde spor programınjı ve peşinden da MasterChef isminde yarışma programını sunmuştur. Arkasından da 2011 senesinde Yıldız TV’nin Yıldız Akademi isminde yarışma programında sunuculuk görevini yerine getirmiştir.



2014 senesinde Bu Biçim Bana ait yarışma programı ile tekrardan yaşamımıza giren Öykü Serter bu yarışmada jüri üyeleri Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve moda tasarımcısı İvana Sert ile beraber başarı göstermiş bir performans sergilemiştir. Bir süre sonra yarışma programı 2015 senesinde kanal değiştirmiş ve jüri üyelerine Uğurkan Erez’in de dahil olması ile yarışma programı halen devam etmektedir.



Öykü Serter bununla beraber kendi programlarının metinlerini de hazırlayan ve Osmanlıca’ya düşkün olduğundan Osmanlıca-Arapça kelimelerde konuşmalarına serpiştiren başarı göstermiş bir sunucudur.



ÖYKÜ SERTER FOTO GALERİSİ

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Öykü Serter Kimdir
Öykü Serter Kimdir
http://www.muhteva.com/wp-content/uploads/2017/04/oyku-serter-4-351x185.jpg
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/06/oyku-serter-kimdir.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/06/oyku-serter-kimdir.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content