Az TV İzle ( Uydu Frekans Bilgileri)

AZ TV uydu frekans bilgileri nedir? AZ TV canlı olarak nasıl izlenir? Uydu üzerinden AZ TV izlemek için gerekli bilgilerin yer aldığı yazımı...



AZ TV uydu frekans bilgileri nedir? AZ TV canlı olarak nasıl izlenir? Uydu üzerinden AZ TV izlemek için gerekli bilgilerin yer aldığı yazımız.



AZ Tv Logo



AZ TV Azerbaycan merkezli ve uydu üzerinden yayın yapan bir kanal. Ancak bu kanalın şöyle bir özelliği var : AZ Tv Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi gibi büyük turnuvaları canlı ve naklen yayınlıyor. Avrupa liglerinden de maç yayınlayan ve duyumlara göre Euro 2016 maçlarını da yayınlayacak olan AZ TV uydu frekans ayarları nasıl yapılır? AZ TV uydu frekans bilgileri nedir? İşte bu soruların yanıtları aşağıda yer almaktadır.

AZ TV Uydu Ayarları Nasıl Yapılır?



TKGS uyumlu (Türksat Kanal Güncelleme Sistemi) uyumlu bir uydu alıcınız var ise bir şey yapmanıza gerek yoktur. TKGS uyumlu uydu alıcıları otomatik olarak AZ TV’yi izleyebilmenize olanak sağlayacak frekans değişikliklerini yapacaklardır. Bu sebeple yeni uydu alıcısı alacaklara yada uydu alıcısını değiştireceklere TKGS uyumlu bir uydu alıcısı almalarını tavsiye ederiz.



Ancak eğer ki TKGS uyumlu değil ise uydu alıcınız bu defa aşağıdaki frekans bilgileri üzerinden kendinizin arayıp AZ TV’yi bulması gerekmektedir.



Frekans : 11844 MHz
Dikey V Polarizasyon
2222 Sembol Oranı
FEC ¾



ya da



Frekans : 11747 MHz
Yatay H Polarizasyon
27500 sembol oranı
FEC displaystyle frac{5}{6}



bu değerlerden herhangi biri girilip “Şebeke Araması” yapıldığında AZ TV izleyebileceksiniz.



Eğer ki Azerspace uydusuna bakan bir çanağınız var ise bu defa aşağıdaki frekans bilgileri ile AZ TV izleyebilirsiniz.



Uydu: AzerSpace
Frekans: 11169 H 20400
Biss: 123 456 00 654 321 00



İnternet üzerinden AZ TV canlı izleyebilmek için hemen buraya tıklayın. Eğer ki internet üzerinden yayın var ise bu sayfa üzerinden canlı bir şekilde AZ TV izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Az TV İzle ( Uydu Frekans Bilgileri)
Az TV İzle ( Uydu Frekans Bilgileri)
http://www.muhteva.com/wp-content/uploads/2017/04/aztv-logo.jpg
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/08/az-tv-izle-uydu-frekans-bilgileri.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/08/az-tv-izle-uydu-frekans-bilgileri.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content