Bağkur Prim Borcu Öğrenme

4B Bağkur Prim borcunuzu iyi mi öğrenebilirsiniz? Bağkur prim borcu ve SPAS Müstehaklık Sorgulama(Sıhhat Provizyon Aktivasyon Sistemi) işlem...



4B Bağkur Prim borcunuzu iyi mi öğrenebilirsiniz? Bağkur prim borcu ve SPAS Müstehaklık Sorgulama(Sıhhat Provizyon Aktivasyon Sistemi) işlemleri iyi mi yapılır?



Bağkur LogoBağkur prim borcunuzun olup olmadığını ve ne kadar prim borcunuzun olup olmadığını eskiden SGK ‘nın internet sayfası üstünden öğrenebiliyorduk. Fakat son dönemde meydana getirilen değişimler ile tüm SGK işlemleri ile beraber 4B doğrusu Bağkur işlemleride e-devlet kapısına yönlendirilmiştir. E-Devlet uygulamasına fakat gişi yapabilenler Bağkur prim borcu sorgulama, SPAS Müstehaklık Sorgulama(Sıhhat Provizyon Aktivasyon Sistemi) doğrusu sağlıktan yararlanıp yararlanamama hakkında bilgilere ulaşabilmektedirler.



Bahsedilen işlemleri yapabilmek için ya turkiye.gov.tr adresi üstünden e-devlet sistemine giriş yapmalı ya da anlaşmalı bankaların web şubeleri üstünden e-devlet uygulamasına ne olursa olsun giriş yapmalısınız.



e-devlet şifrenizi PTT şubelerinden yararlanabilirsiniz. Fakat Akbank, Albaraka Türk, Anadolubank, Denizbank, Finansbank, Güvence, ING Bank, Şekerbank, TEB, Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi web bankacılığını kullanıyor iseniz web bankacılığına giriş yaptıktan sonrasında “e-Devlet kapısı” yazılı olan yere tıkladıktan sonrasında ilk girişlerde sözleşme onayını yaptıktan sonrasında tüm hizmetlerden yararlanabiliyorsunuz.



4B Bağkur Prim Borcunu Iyi mi Öğreneceğim?



Bundan ötürü buraya tıklayıp ulaştığınız sayfa üstünden tüm BağKur prim borçlarınızı ve kaç aylık borcunuzun bulunduğunu rahatça öğrenebilirsiniz.



Sıhhat Hizmetlerinden Yararlanıp yararlanamayacağımı Nereden Öğrenebilirim?



Sıhhat hizmetlerinden yararlanıp yararlanamadığınızı bir Bağkur’lu olarak öğrenebileceğiniz sayfaya ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Eğer ki Bağkur prim borcunuz istenen limitin altında ise (2 aylık) sıhhat sisteminden yararlanabildiğinizi “Müstahaktır” diye yazılı bulunduğunu görmüş olacaksınız. Ters durumda ise “Sizin ya da yakınızın borcu sebebi ile sıhhat hizmetlerinden yararlanamazsınız” diye bir uyarı alırsınız.



Bağkur 4B Ödeme Dökümüne Iyi mi Ulaşabilirim?



Şu ana kadar ödediğiniz Bağkur prim borçlarınıza ise gene e-devlet uygulaması üstünden yetişebilmek için buraya tıklayın ve ulaştığınız sayfada şimdiye kadar ödediğiniz Bağkur ödemelerinin dökümüne ulaşabilirsiniz.



Yukarıda anlatılan bilgi öğrenme bağlantıları üstünden ulaştığınız bilgilerde bir hata bulunduğunu fikrediyorsanız eğer ilçelerde yer edinen SGK müdürlüklerine ya da Alo 160 hattını arayarak bilgilerinizi denetim ettirebilir ve hataların düzeltilmesi için talepte bulunabilirsiniz. Bilhassa sıhhat provizyon sisteminde eğer borcunuz sebebi ile provizyon alamazsanız ve Bağkur prim borçlarını bankalar aracılığı ödedikten sonrasında Sıhhat provizyon sistemi derhal açılmaz bir süre beklemeniz gerekecektir.

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Bağkur Prim Borcu Öğrenme
Bağkur Prim Borcu Öğrenme
http://www.muhteva.com/wp-content/uploads/2017/04/bagkur-logo.jpg
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/08/bagkur-prim-borcu-ogrenme.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/08/bagkur-prim-borcu-ogrenme.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content