Casus Telefon Nedir

Kapalı Dinleme Hedef telefon kapalı iken yönetici tarafınca düzgüsel arama yapılarak sistem devreye girer ve dinlemeye başlar. Sistemin e...


Kapalı Dinleme Hedef telefon kapalı iken yönetici tarafınca düzgüsel arama yapılarak sistem devreye girer ve dinlemeye başlar. Sistemin emek harcaması için hedef telefonun bataryasının dolu olması ve içinde etken kullanılır bir hattın olması gerekmektedir.



Telefon Dinleme Hedef telefon herhangi birisiyle görüşmeye başladığı anda yönetici telefona kiminle görüştüğünü bildiren bildiri gider ve yönetici telefondan hedef telefon aranır ve konuşmaya dahil olunur. Bu sistemin emek harcaması için hedef telefonun arama bekleme hususi durumunun AKTİF olması ve hattın konuşma hususi durumunun OPERATÖRCE açılmış olması gerekir.



Ortam Dinleme Yönetici telefondan hedef telefon aranır ve hedef telefonun bulunmuş olduğu ortamdaki konuşmalar dinlenir.



SMS Takip Hedef telefona gelen ve giden tüm mesajların bir kopyası yönetici telefona da gider.



Yer Tespit Yönetici telefondan hedef telefona bir komut gönderilir ve hedef telefondan bulunmuş olduğu yere ait bilgi mesajı gelir.


Sim Değişikliği Hedef telefon sim kartını değiştirdiğinde yönetici telefona sim kartın değiştiğine dair bilgi mesajı gelir.


Telefon Açıldı/Kapanmış oldu bilgisi Hedef telefon kapandığında ve açıldığında şartları bildiren bir sms yöneticiye gelir.


Uzak Yönetim hedef telefona göndereceğiniz yönetim komutları ile istediğiniz özelliği kapatıp istediğiniz süre yeniden çalıştırabilirsniz.

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Casus Telefon Nedir
Casus Telefon Nedir
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/08/casus-telefon-nedir.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/08/casus-telefon-nedir.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content