Cuckold Nedir Nedir

Cuckold terimi eşi tarafınca aldatılan ve eşinin onu aldatmasını kabul etmiş ya da etmek zorunda kalmış erkekler için kullanılan bir terimdi...


Cuckold terimi eşi tarafınca aldatılan ve eşinin onu aldatmasını kabul etmiş ya da etmek zorunda kalmış erkekler için kullanılan bir terimdir. Her ne kadar “cuckold” Türkçeye “aldatılan koca” olarak çevrilse de, aldatılan partner olayın bilincinde olduğundan, “aldatılmışÂ” değildir. Üstelik birinin cuckold olması için evli olması da gerekmez. Cuckold ilişkilerde hanım, cinselliğini özgürce yaşarken, adam hanıma sadıktır. Hanım erkeği bu şekilde bir ilişkiye razı etmek için bir takım seks oyunlarını, eşinin/sevgilisinin ona olan duygularını vs. kullanır. Adam, her ne kadar partnerinin başka erkeklerle olmasını istemese, bu vaziyet onu kızdırsa ya da kıskançlık hisstemesine yol açsa da, gene de eşinin/partnerinin başkasıyla yatması fikri onu hetecanlandırır. Eşinin başkası ile yatması hoşuna gitmese de, bu durumdan nefret etse deÂ… heyecanlanır.

İşte hanım, bu aşamada adamın hissettiği bu heyecanı yönlendirebilirse, o vakit istediği vakit istediğiyle yatma hakkını talep edip bu hakkı kazanabilir.

Bu konuyu yapabilmek için ise, adamın kendi üstündeki otoritesini kırması ve adamın erkekliğine olan itimatını zedelemesi gerekir.

Adam, kendi erkekliğinden şüpheye düşmüş olduğu seviyede, kadının taleplerine karşı savunmasız duracak ve tavizler vermeye adım atacaktır.

Cuckold ilişkiler, tamamen ve bir tek Kadının Özgürlüğü ve Zevki üstünde kurulmuş ilişkilerdir ve çiftler evli olmasalar da, hanım cinsel yaşamını özgürce yaşarken partnerinin ona sadık kalması ve otoritesine boyun eğmesine dayanır.

Alıntı:

aldatılan erkeği ifade eden bir kelime. ama gerçekte bir ilişki boyutunu da anlatır.aldatan hanım ile aldatılan koca içinde ismi konuşulmamış bir denge vardır. bdsm ve swinger kültürü içinde bu tarza rastlıyoruz.gerçekte vaka bir güç dengesi değişimidir.koca submissivedir ve karısı tarafınca humiliate edilmektedir(aşağılanmaktadır). klasik dominant taraf-submissive taraf dengesi. swinger seçimi ilişkilerde mmf yada m+/f tipi ilişkilerde kendini bir biçimde gösterir. hanım belirgin sebeplerle dışarı çıkması ve bu konuyu ve neticelerini kocasına belirgin etmesi benzer biçimde olabileceği benzer biçimde ,aynı evde yada mekanda kocasından ayrı bir odada da biriyle birlikte olur ve bu konuyu eşin farketmesini sağlar. sub koca çaresizce izler ve istediği humiliate'nin zevkini çıkarır. en uç nokta ise yiyişmeye katılmak yada bu sırada hizmet etmektir.

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Cuckold Nedir Nedir
Cuckold Nedir Nedir
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/08/cuckold-nedir-nedir.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/08/cuckold-nedir-nedir.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content