Cuma Duaları

Cuma duaları. Kutsal Cuma günleri için edebileceğiniz en anlamlı en güzel Cuma Dualarından seçmelerin yer almış olduğu sayfamız. Allah’ım! K...



Cuma duaları. Kutsal Cuma günleri için edebileceğiniz en anlamlı en güzel Cuma Dualarından seçmelerin yer almış olduğu sayfamız.



Cuma Duaları



Allah’ım! Kendi rahmetin, butun guzel adların ve en buyuk ismin hurmetine bu mubarek geceyi ve arkasından gelen mubarek gunu tum dua dostlarımız, vatanımız, ordumuz, ailelerimiz ve cocuklarımız icin sifa, hayır, rahmet, rızık, refah, kavusma, afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu gecenin ve gunun degerini bilenlerden eyle. Âmin âmin âmin ya Rabbel âlemin. Âmin Ve Selâmun Alel-Murselîn Vel-Hamdu Lillâhi Rabbil-Âlemînel-Fatiha.



La ilahe illallah cumanın sebebiyle, Muhammedîn Resullullah, gerek yuzun gölgesiyle dunya ve ahiret muradımı ver. Melekler duasıyla, ya vedudum, entel maksudum, Kul huvallâhu ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını ac, bana ait gunahımdan gec. Bana ait gunahım var ise da senin benzer biçimde halikım var. Muhammed aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardıgım gece lutfeyle, yalnız kaldıgım gece bilmedigimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser sarabına daldır, yüce cemalini göster. Âmin Ve Selâmun Alel-Murselîn Vel-Hamdu Lillâhi Rabbil-Âlemînel-Fatiha.



La ilahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapı aratma, muhannete muhtac etme. La ilahe illallah imanla sabır, Muhammed un Resullullah azapsız mezar. Allah’ım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bolca eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin yanıtını muktedir eyle. Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde Beytullah la ilahe illallah Muhammed un Resullullah. “Eshedu en lâ ilâhe illallah ve eshedu enne muhammeden abduhû ve rasûluhu” diyerek cene kapatmak nasip eyle yarabbi. Allah’ım seytanın serrinden, kabirdeki yılanlardan, cıyanlardan, ölumun dehsetinden, kabrin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allah’ım. Ölumun hayırlısını, uc ayların birisini, Yasin’in yarısını okurken ölmeyi nasip eyle yarabbi. Âmin Ve Selâmun Alel-Murselîn Vel-Hamdu Lillâhi Rabbil-Âlemînel-Fatiha.



Gece gunduz yalvarırım sana dunya ve ahiret muradımı ver bana. Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, la ilahe illallah Muhammedun Resullullah. Cuma benzer biçimde gunumuz var. İslam benzer biçimde dinimiz var. Muhammed benzer biçimde sahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune.
Sırrım subhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam dusmus, yetis imdadımıza ya Muhammed. Kul huvallâhu ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden sefaat. Âmin Ve Selâmun Alel-Murselîn Vel-Hamdu Lillâhi Rabbil-Âlemînel-Fatiha.



La ilahe illallah’ tır özum, Muhammed Mustafa’dır sözum, ihlas-ı serif ile yıkadım yuzum. Ayetel Kursi icin sen kabul eyle sözum. Bugun cuma gunudur. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduguna, yetmis binin nısfına, muhurledim ustune. La ilahe illallah uc muradım var, birisi cennet, bir ırmak diyarını görmek. Ac cemalini göster diyarını. Ya Resullullah! Aman yarabbi ya Rabbena her halimiz malumdur sana, gece gunduz yalvarırım sana. Daima sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allah’ım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler kayra eyle. Mezar suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cumleyle birlikte bana da nasip eyle. La ilahe illallah selalar duası icin, Muhammed un Resullullah arsı ala gölgesi icin, hastalara sifa, dertlilere deva, borclulara edalar kayra eyle ya rabbim. Âmin Ve Selâmun Alel-Murselîn Vel-Hamdu Lillâhi Rabbil-Âlemînel-Fatiha.



Allah’ım bu mubarek Cuma gununun yuzu suyu hurmetine gunahlarımızı bagısla, bizleri kapından kovma. Dertlilerimize deva, hasta olanlarımıza sifa, borcu olanlara kolaylık nasip eyle. Sabrımızı arttır. Ya Rab sevdiklerimizi bizlere bagısla. Âmin Ve Selâmun Alel-Murselîn Vel-Hamdu Lillâhi Rabbil-Âlemînel-Fatiha.



Allah’ım; bu mubarek Cuma gunu hurmetine; evlerimizi assız, kalplerimizi asksız, dillerimizi duâsız bırakma. Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi saglıklı, islerimizi basarılı kıl. Fakirlere yardım et. Zalimlere fırsat verme ya rabbi. Âmin Ve Selâmun Alel-Murselîn Vel-Hamdu Lillâhi Rabbil-Âlemînel-Fatiha.



Allah’ım bu mubarek Cuma gunu hurmetine, bizi sevdigin kullar arasına kat, bizi cok sabreden, cok sukreden kullarından eyle, seni cok analım. Ömrumuz sevdigin, razı olacagın İslerle gecsin. Esenlik ve afiyette daim eyle. Sevdiklerimizi bizlere bagısla. Âmin Ve Selâmun Alel-Murselîn Vel-Hamdu Lillâhi Rabbil-Âlemînel-Fatiha.



Elif Allah, nur Muhammed sav selamet. Ya celil, etme zelil, gönder kanıt. İlahi yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulastır, duaya acılan elleri icabete eristir.
Allah’ım senden baska kimsemiz yoktur. La ilahe illallah arsı alaya Muhammed un Resullullah sukur Mevla’ya. Yarabbi ya Rabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana. La ilahe illallah gunahlarımız af eyle, Muhammedun Resullullah makamımı nur eyle. İlahi yarabbi son nefesimde kendime malik olmadıgım vakit bu duamı sana emanet ederim. Selatu selaya, yolladım Mevla’ya, sen cumlemizin muradını ver gelecek cumaya. La ilahe illallah ve cellehu edası ile rabbim muradımızı ver melekler duası ile. Âmin Ve Selâmun Alel-Murselîn Vel-Hamdu Lillâhi Rabbil-Âlemînel-Fatiha.

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Cuma Duaları
Cuma Duaları
http://www.muhteva.com/wp-content/uploads/2017/04/cuma-dualari.jpg
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/08/cuma-dualar.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/08/cuma-dualar.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content