Atatürk, 19 Mayıs ve Bayrak

Yüce Önder Mustafa Kemal Mustafa kemal atatürk, 19 Mayıs Ulusal Egemenlik, Gençlik ve Spor Bayramı ile bayrak mevzularını bir arada işleyen ...

Yüce Önder Mustafa Kemal Mustafa kemal atatürk, 19 Mayıs Ulusal Egemenlik, Gençlik ve Spor Bayramı ile bayrak mevzularını bir arada işleyen yazımız.



Her 19 Mayıs’da resmi törenlerde Samsun’dan Ankara’ya intikal ettirilen bayrak ile ilgili bir etkinlik düzenlenir. Bu bayrak o şekilde kargo ile posta ile gelmez. Birebir Türk gençleri tarafınca elden ele taşınarak taaa Samsun’dan Ankara’ya kadar getirilir.



Bu gençler hem Mustafa kemal atatürk sevdalısı hem de bayrak sevdalısı birer Cumhuriyet gencidir. Enerjileri Mustafa kemal atatürk’ün hayal etmiş olduğu Türk gençliğinde ki güç gibidir. Geleceğe saygılı ve geleceğe sahiplenmek adına her yıl düzenlenen bu etkinlikte Türk gençleri vazife almakta ve şerefi ile şanı ile bu görevi de yerine getirmektedir.



Mustafa kemal atatürk’te esasen Türk ulusu için tıpkı bir bayrak vazifesini görmüştü. Mustafa kemal atatürk bununla birlikte Türk ulusunun da bayrağı idi. 19 Mayıs 1919 günü başlatmış olduğu o şerefli ve çıkar beklemeden bir tek Türk ulusunun geleceği için giriştiği savaşım ile bugünlerimize geldik ki yeniden yeniden Mustafa kemal atatürk’ü bu millet bu sebeple anmakta ve bu sebeple Türk milleti onu her yıl her vesile anmaktan dolayı hiçbir süre sıkılmamakta hiç bir zaman Mustafa kemal atatürk’ten vazgeçmeyeceğini hem içteki hem de dışta ki Mustafa kemal atatürk düşmanlarına haykırmaktadır.



Mustafa kemal atatürk’ün ruhu bugün o bayrağı taşıyan gençlerimizde olduğu benzer biçimde kalbi bu vatan için atan her Türk ulusunun ferdinde yaşamaktadır. Mustafa kemal atatürk’ün tam bağımsızlık, şerefli yaşam, bilimin ışığında akılcı yollar ile yaşama düsturunu kendisine ilke edinmiş insanoğlu var olduğu müddetçe Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır.



Şerefli yarınlarımızı bize yaşatacak olan Türk gençliğine Mustafa kemal atatürk güvenmişti. Bugün de hem gençler kendine güvenecek hem de geriye kalan genç olmayanlarda gençlere güvenecek ve onlara bu ülkenin sorumluluğunu korkmadan verecektir.

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Atatürk, 19 Mayıs ve Bayrak
Atatürk, 19 Mayıs ve Bayrak
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/ataturk-19-mays-ve-bayrak.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/ataturk-19-mays-ve-bayrak.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content