Figür Nedir?

figür isim Fransızca figure 1 . Fotoğraf ve heykel sanatlarında varlıkların biçimi. 2 . Bir dansı ya da oyunu oluşturan ölçülü a...


figür

isim Fransızca figure





1 . Fotoğraf ve heykel sanatlarında varlıkların biçimi.

2 . Bir dansı ya da oyunu oluşturan ölçülü adımlarla beliren zincirleme hareketlerden her biri:

"Bale figürü. Dans figürü."- .

3 . müzik Birbirini izleyerek melodik ve ritmik bakımdan bir tüm oluşturan notalar grubu.








1. Burada 1. basamaktayız. Süslü bir şey yok. Bir tek bizim temel parçamız olacak çöp adam figürümüz var. Not alın, gövde 7 KAFA uzunluğunda olacak.

Omuzlar tepeden 1 buçuk kafa aşağıda. Omuzlar ve kalçalar 2 kafa genişliğinde.

Kalçalar 3 kafa aşağıda.




Dizler 5 kafa aşağıda.

Bu aşamada gevşek fakat oranlamalarınızda davranışlarında ölçülü olun.
29742143rx5
2. Şuna dikkat edin, başın tepesinden ayakların ucuna kadar baştan aşağı düz bir çizgi çizebilirsiniz. Vücut hacmi dengeyi sağlamak için iki yana da eşit olarak dağıtılır.
Kollar

Göbek deliğini belirlediğimiz yer 2 buçuk kafa boyu alttadır. Burası - ek olarak eğer kolu organik olarak yanından sarkıyorsa - dirseğinin olacağı yerdir. Kollar omuzlardan adım atar ve uyluk kemiğinin ortalarında biter.
Bacaklar

Animede bacaklar açık bir halde üst bedenden daha uzundur. Dizler kalça kemiği ve ayak tabanı arasının ortasında bulunur.
Beden

Hanım vücudu omuzları ve kalçaları değişik yönlere eğimlendirilerek seksi duruşla tasvir edilebilir
67634513vv3
3. Şimdi onu birazcık ete bürümeye başlıyoruz. Bunu doğru yapabilmek için ovaller ve silindirler çizmede iyi olmalısınız.

Omuzların, kolların ve bacakların iyi mi olacağına dair düşünce edinmek için kas gruplarını çalışın. Göğüsler üst bedenin ortasına yerleştirilir. Kavisli çizgiler kullanmaya çalışın. İnsan vücudunda asla şey cetvel kenarı şeklinde düz değildir fakat bu, hanımlarda iki kere doğru. Kavisli, kavisli, kavisli!

Shirow'un Black Magic'den M-66 karakteri (görmek için fotoğraf 1 ve fotoğraf 2) iyi bir emek harcama modeli olabilir. Hepsi temel parçalarına bölünmüş hanım figürleri ve bunlar benim için kara kalem çalışmalarımı bu aşamada etkileyen kuvvetli bir tesir olmuştur.

Şimdi çalışmanızı toparlamanızın zamanıdır. İnce uçlu bir silgi kapın ve ince taslak çizgileri ortadan kaldırmaya başlayın ve yalnız son parçanız için kalmasını istediğiniz çizgileri bırakın. Bu basamağın sonunda yaptığınız bu temizlik sıradaki basamağı daha da kolaylaştıracaktır.
79543057ji9
4. Son basamaktaki vücut hatlarını belirlediğim kara kalem çalışmasıyla onu kademeli bir halde halletmeye başladım ve onu yaparken kullandığım tüm top ve silindir eklentilerini düzgünleştirdim.

Kusurlarını, başıboş çizgilerimi silip, hoş, temiz, kullanılabilir bir parça elde ederken, ince uçlu silgi bu aşamada benim en iyi dostum. üstünden bir kez daha geçer ve yapım aşamasında yaptığım hataları düzeltmeye başlarım. Emek harcamayı üstünden mürekkeple geçmek için hakkaten hazır hale getiririm.

Hiçbir şey özensiz mürekkepli kalemlerden fena olması imkansız, bu yüzden temiz olun!!!
46435671ap7
5. Ve işte karşınızda. Yaptığım en iyi mürekkep işi değil fakat geçecek puan alır. Tüm kalem izleri burada silinir ve mürekkeplenmiş fotoğraf bilgisayarda renklendirilmek suretiyle tarayıcıda taranır.

Bu ders bir rehber şeklinde size bir vücudu iyi mi yapacağınıza dair düşünce vermek için hazırlanmıştır. Bu A'dan B'ye C'ye şeklinde kullanılmamalıdır bundan dolayı bu yalnız kopya çekmek şeklinde olur. Bu kuralları kullanarak değişik pozlar ve karakterler halletmeye çalışın.
10036985cs4






 

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Figür Nedir?
Figür Nedir?
http://img80.imageshack.us/img80/6162/29742143rx5.gif
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/figur-nedir.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/figur-nedir.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content