Google Analytics Nedir? Google Analytics Ne Demektir? Anlamı

1 Google Analytics Tanımı 3 Google Analytics’te Sayfa Görünümü Sınırı var mı? Özet: “Google Analytics Nedir? Google Analytics Ne Anlamın...


  • 1 Google Analytics Tanımı



  • 3 Google Analytics’te Sayfa Görünümü Sınırı var mı?


  • Özet: “Google Analytics Nedir? Google Analytics Ne Anlamına gelir? Anlamı” başlıklı yazımızda Google Analytics nedir, Google Analytics ne anlamına gelir, Google Analytics kelimesinin tanımı, Google Analytics maliyeti benzer biçimde Google Analytics hakkında ayrıntılı detayları göreceksiniz.



    Özet: “Google Analytics Nedir? Google Analytics Ne Anlamına gelir? Anlamı” başlıklı yazımızda Google Analytics nedir, Google Analytics ne anlamına gelir, Google Analytics kelimesinin tanımı, Google Analytics maliyeti benzer biçimde Google Analytics hakkında ayrıntılı detayları göreceksiniz.


    Özet: “Google Analytics Nedir? Google Analytics Ne Anlamına gelir? Anlamı” başlıklı yazımızda Google Analytics nedir, Google Analytics ne anlamına gelir, Google Analytics kelimesinin tanımı, Google Analytics maliyeti benzer biçimde Google Analytics hakkında ayrıntılı detayları göreceksiniz.


    Google Analytics Tanımı



    Google Analytics Google’ın Urchin firmasını satın alması sonrasında duyurduğu parasız web site performans analizi servisidir. Kullanışlı arabirimi ve parasız olması yardımıyla kısa sürede bloglardan büyük kurumsal internet sayfalarına kadar geniş yelpazede yaygınlaşmıştır. Temel internet sayfası raporlarının yanında oldukça gelişkin özellikleri de içinde barındıran Google Analytics adresinden edinilebilir. Google Analytics Google’ın Urchin firmasını satın alması sonrasında duyurduğu parasız web site performans analizi servisidir. Kullanışlı arabirimi ve parasız olması yardımıyla kısa sürede bloglardan büyük kurumsal internet sayfalarına kadar geniş yelpazede yaygınlaşmıştır. 80’den fazla rapor yardımıyla, parasız Google Analytics hesabınız ziyaretçileri sitenizde gezinirken izler ve ister AdWords kampanyaları ister e-posta kampanyaları ya da başka bir reklamcılık programı olsun pazarlama kampanyalarınızın performansını takip eder.



    google-analytics



     



    Bu bilgilerle, hangi anahtar kelimelerin hakkaten işe yaradığını, etkinliği en yüksek reklam metnini ve ziyaretçilerinizin dönüşüm sürecinin hangi noktasında vazgeçtiklerini öğrenirsiniz. Bu işlevin ücretsiz bir şekilde sunuluyor olması sizi yanıltmasın; Google Analytics her türden özelliği barındıran, kuvvetli bir analitik çözümleme paketidir. AdWords reklamverenleri bu yararlı özelliklerin tümüne AdWords hesaplarından erişebilir; Google Analytics AdWords ile tümüyle bütünleştirilmiştir. Raporlarınızın ve ayarlarınızın tümüne Analytics sekmesinden erişebilirsiniz.


    Google Analytics’in Maliyeti Nedir?



    Google analytics, servisi hakkında şunu anlatmaktadır;



    “Google Analytics tamamen parasızdır! Bu web analitiği çözümünü ücretsiz bir şekilde hizmete sunabildiğimiz ve internet sayfası olan her insanın dönüşüm verilerini izlemesine, sitesinden geçen ziyaretçileri çözümleme edebilmesine ve daha çok ziyaretçi tutabilmek için değiştirilebilecek site öğelerini tanımlamasına olanak sağladığımız için gurur duyuyoruz.”



    Bu parasız sürümde aylık 5 milyon sayfa görünümü sınırı vardır; fakat etkin bir Google AdWords hesabı olan kullanıcılara sınırsız sayfa görünümü seyretme hakkı verilir. Bununla birlikte, Google Analytics, AdWords ilk-son ile ve AdWords kampanyanızla tamamen bütünleştirildiği için AdWords yatırım getirinizin izlenmesini de kolaylaştırır.



    Google Analytics, ayda en fazlaca 5 milyon sayfa görünümü sunan parasız bir hizmettir. Siteniz ayda 5 milyondan fazla sayfa görünümü oluşturuyorsa, Google Analytics hizmetinizin kesintiye uğramaması için sitenizi etkin bir AdWords hesabına bağlamanız gerekecektir. Google Analytics mevcut durumda, minimum bir etkin ve gösterilen Kampanyası bulunan ve günlük bütçesi minimum 1,5 YTL olan AdWords hesabını etkin bir AdWords hesabı olarak tanımlar.



    Google Analytics, ister hobi olarak oluşturulan minik bir internet sayfası ister devasa bir online kurum olsun, web varlığı olan her insana kuvvetli seyretme araçları sunar. Pazardaki en kuvvetli web analitik çözümlerinden biridir ve hepimiz için parasızdır. Google Analytics, geliştirici ve tasarımcılarından tutun pazarlama ve yönetim ekiplerine dek bir web sitesinin yönetiminde vazife alan her insana kapsamlı raporlar sunar. Ziyaretçilerin sitenizi hangi noktada terk ettiklerini ve hangi içeriğin ziyaretçilerin ilgisini çektiğini öğrenip seo çalışmasına ona gore yön vermenize destek verir. Google AdWords müşterileri, AdWords hesaplarının içinden dahi Analytics verilerini görebilirler; raporlarınıza ve ayarlarınıza bir Analytics sekmesi eklenmiş durumdadır. Analytics bununla birlikte AdWords kampanyalarınızı teferruatlı seyretme için otomatikman etiketler ve AdWords reklamverenleri sınırsız sayfa görünümünden yararlanır.





  • Birbirlerinden Değişik En Yeni Breitling Modelleri modasaat.com'da


  • IP Adresi Nedir? IP Adresi Nasıl Değiştirilir?


  • Osiloskop Nedir? Osiloskop Türleri ve Kullanım Alanları
  • YORUMLAR

    Ad

    Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
    ltr
    item
    Ders Kitapları Konu Anlatımı: Google Analytics Nedir? Google Analytics Ne Demektir? Anlamı
    Google Analytics Nedir? Google Analytics Ne Demektir? Anlamı
    http://www.muhteva.com/wp-content/uploads/2017/04/google-analytics.jpg
    Ders Kitapları Konu Anlatımı
    https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/google-analytics-nedir-google-analytics.html
    https://ders-kitabi.blogspot.com/
    http://ders-kitabi.blogspot.com/
    http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/google-analytics-nedir-google-analytics.html
    true
    5083728687963487478
    UTF-8
    Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content