Yağlı Saçlar için Bakımı Önerileri

Saçınızı yıkadıktan 2 ya da 3 gün sonra susuz kullanılan şampuanlardan kullanın. Her saç stili ürün markası yeni kuru şampuanlar üre...

Saçınızı yıkadıktan 2 ya da 3 gün sonra susuz kullanılan şampuanlardan kullanın. Her saç stili ürün markası yeni kuru şampuanlar üretiyor. Her gün insanlar yağlanmış saçlarla mücadele etmenin yollarını arıyor ve bazen saçları yıkamak için yeterli zaman bulamamaktan şikâyet ediyorlar.


Belki daha keşfetmemiş olabilirsiniz ama yağlı saçlardan kurtulmak artık çok daha kolay. Kuru ve sprey şeklindeki şampuanlarla birkaç dakika içinde saçlarınızı yıkamadan tertemiz bir görünüme kavuşturabilirsiniz.





Yagli Saclar1


Yağlı Saçlar için Bitkisel Çözüm

Çok fazla yıkama ya da gereğinden az yıkamadan dolayı saçlar kırılabiliyor, dökülebiliyor veya fazlasıyla yağlanıyor. Bunun çözümünü de hemen bitkisel çözümlerde arayarak buluyorlar. Karşılarına genelde elma sirkesi, yok kuru kahve ve limon vb. çözüm önerileri bulunuyor. Saçlarınızda sizleri rahatsız edecek şekilde bir yağlama oluyorsa, bunun çözümü bitkisel çözümden önce bir doktor kontrolünde bulmalısınız. Buna sebebiyet veren şeyin bir uzman kontrolünde olması sizin sağlığınız açısından çok önemlidir.

Yagli Saclar icin Sabun


İnce Telli Yağlı Saçlar

Bu şampuanların kullanımı çok kolay kutuyu iyice çalkalayıp çok fazla yaklaştırmadan uzaktan saçlarınıza ve özellikle de diplerine doğru sıkın. Birkaç dakika tarayın ve kir ve yağlanmanın yok olduğuna tanık olun. Saçlarınız mat ve temiz bir görünüm kazanacak.

Yağlı Saçlar için Şampuan


Sizin de bu şampuanlardan yanınızda bulundurmanız gerekebilir. Hayatta nelerle karşılaşacağınız belli olmaz. Saçlarınızı her an yıkamaya fırsat bulamayabilirsiniz. İşte bu anlarda bu şampuanlar çok işinize yarayacak.

Yagli Saclar icin Sampuan



üzerinde "Yağlı Saçlar" için ibaresi bulunan her marka aslında aynı işlevi görüyor aslında. Burada unutmamanız gereken sürekli aynı şampuanı kullanmanız gerektiğidir.






  • Mutfağınız için Bakım Önerileri


  • Yengeç Kadını için Makyaj Önerileri


  • Kova Kadını için Makyaj Önerileri



Yağlı Saçlar için Bakımı Önerileri
Gece uyumadan önce saçlarınızı yıkayıp kurutuyorsunuz, sabah uyandığınızda görüyorsunuz ki saçlarınız diplerden yağlanmaya başlanmış.

Şekil vermekte zorlanıyorsunuz, istediğiniz gibi görünemediğiniz için güne eksi puanla başlıyorsunuz… Çabuk yağlanan saçlarınız keyfinizi kaçırmasın!




Yağlı saçların doğru şampuan ve yıkama teknikleriyle derinlemesine temizlenmesi gerekir. Kremli şampuanlar saçlarınızı yumuşaklık kazandırsa da çabuk yağlanmasına neden olabilir . Saçlarınızın sağlıkla parlayabilmesi için saç derisinin salgıladığı yağlara ihtiyaca vardır. Saçınızı kurutmayan ancak fazla yağını arındıran, dengeleyen bir şampuan kullanımına dikkat etmelisiniz. Fakat saçınızı kurutmayan bir şampuan kullanmanız gerekmektedir.

Şampuan kullanımıyla birlikte saçlarınızı yıkarken kullandığınız suyun sıcaklık derecesi de büyük önem taşımaktadır. Saçlarınızı aşırı sıcak suyla yıkamaktan kaçının. Ilık suyla yıkayıp, son durulamayı soğuk suyla yapmak yağlı saçlar için ideal bir yöntemdir. Soğuk suyla yaratılan şok etkisi saç derisindeki hücrelerin yenilenmesine de yardımcı olur.
Saçlarınızı yıkarken saç derisine masaj yapmak yağlanmayı artıran etkenlerden biridir. Saçlarınızın yağlanmasını azaltmak istiyorsanız, saç derinize masaj yapmamalısınız.


Saçlarınızın yağlı olduğu ancak yıkamak için yeterince zamanınız olmadığı durumlarda bebe pudrasıyla geçici çözümler yaratabilirsiniz. Bir miktar bebe pudrasını saçlarınızın yağlanmış bölümlerine dökün, büyük bir fırçayla saçlarınızı tarayıp pudrayı dağıtın. Korkmayın, yağlı saç deriniz bebe pudrasını emeceği için saçınızda beyaz pudra görüntüsü olmayacaktır.

Yağlı Saçlar için Bitkisel Bakım



Malzemeler,


5 yemek kaşığı ince kıyılmış ısırgan otu

Yarım litre su

1 limonun suyu

2 adet yumurta sarısı

5 damla limon yağı

1 tatlı kaşığı bitkisel şampuan

Hazırlanışı ve Uygulaması,


Yarım litre soğuk suyu tencereye alıp ısırgan otunu ekleyin.

Yüksek ateşte kaynatıp ocaktan indirin.

15 dakika demlendirdikten sonra süzün.

Limon suyu, 2 yumurta sarısı, limon yağı, bitkisel şampuan ve ısırgan otu çayını karıştırın.

Bitkisel şampuan karışımını her yıkamada kullanabilirsiniz.







Sebep: Sayfa düzeni.





 

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Yağlı Saçlar için Bakımı Önerileri
Yağlı Saçlar için Bakımı Önerileri
http://www.sactrendleri.com/wp-content/uploads/2011/09/Yagli-Saclar1.jpg
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/yagl-saclar-icin-bakm-onerileri.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/yagl-saclar-icin-bakm-onerileri.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content