Artırma Nedir?

Büyük L. ARTIRMA a. 1. Çoğaltmak eylemi. 2. Amacı, bir malı en yüksek fiyatı verene satmak olan, halka açık satış biçimi; açık artı...








Büyük L.

ARTIRMA a. 1. Çoğaltmak eylemi. 2. Amacı, bir malı en yüksek fiyatı verene satmak olan, halka açık satış biçimi; açık artırma, müzayede. 3. Bir artırmada belirtilen fiyattan daha yüksek bir fiyat ileri sürme.




Bilş. Bir programın, çoğu zaman yinelemeli bir komutunun her uygulanışında, bir değişkenin değerine, bir kütük ya da hafıza içeriğine değişmez bir nicelik eklemeye dayanan işlem.
Huk. Artırma ve eksiltme, aralarında rekabet bulunan kişilerin en yüksek ya da en düşük fiyat önermeleri ilkesine dayanan ihale* usulü, (ihalenin objektif ölçülere gore yapılmasını sağlamak için bilhassa kamu kurumlarının bavşurdukları bir yöntemdir.)
Oy. Birçok kâğıt oyununda, bazı avantajlar sağlamak için oyuncuların ortaya konulmuş olan paraya ekledikleri para miktarı. || Briçte düşman oyunculardan daha yüksek el söyleme. || Kasayı açık artırmaya koymak, bakara'da ardı ardına birçok el kazandıktan sonrasında kasanın el değiştirmesi ve en fazlaca para verene verilmek suretiyle açık artırmaya konması.
Örg. Aynı örgü esnasında bir ya da birkaç ilmek ekleme (ilmek ekleme işi, şişin bundan önceki sıranın başındaki ilmekten ya da iki ilmek arasından geçirilerek ya da bir ilmekten iki ilmek örerek gerçekleştirilir).

Artırma, birdirbire benzer bir çocuk oyunu. Oyunculardan biri eğilir, ilk sıradaki onun üstünden atlayıp basmış olduğu yeri işaretler. Ondan sonrasında atlayacakların da aynı çizgiye yetişmesi gerekir. Daha sonraki turlarda giderek daha uzağa atlanır, işaretlenen yerin peşinde kalan ebe olur, alta yatar.

ARTIRMA ve YERLİ MALI HAFTASI - TUTUM YATIRIM ve TüRK MALLARI HAFTASI.

ARTIRMAK - ARTMAK.





  • Açık Artırma


  • İleri Yaşta Gebelik Şansını Artırma Şekilleri


  • Smart Defrag - Disk Performansı Artırma Yazılımı


 

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Artırma Nedir?
Artırma Nedir?
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/06/artrma-nedir.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/06/artrma-nedir.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content