Kayıp Sembol - Dan Brown (Özet-Karakterler) Nedir

Kitapları çıkmış olduğu anda Çok Satanlar listesine giren Dan Brown, 5.kitabı ile gene sürükleyici bir maceraya çağrı ediyor bizi. Yüzyıllar...

Kitapları çıkmış olduğu anda Çok Satanlar listesine giren Dan Brown, 5.kitabı ile gene sürükleyici bir maceraya çağrı ediyor bizi.

Yüzyıllar süresince saklanmış sırlar açığa çıkarılıyor. Bu sırlar ABD’nin tanınmış simalarını aşağı çekecek, bir çok nüfuzlu kişinin ortadan yitmek istemesine niçin olacak sırlardır. Ek olarak bilimsel araştırmalarla beraber insanoğlunun gerçek potansiyelini açığa çıkaracak ve fena niyetli kişilerin eline geçtiğinde yıkıcı neticeleri olacaktır.

Kitabı daha çok anlatıp zevkini kaçırmadan, özetlemek gerekirse karakterleri tanıtayım:

Robert Langdon: Harvard Simgebilim Profesörü. Da Vinci Şžifresi’nde çok mühim sırları açığa çıkardı. İnançsız. Vatikan ile arası bozuk. Simgebilimi, şifreler, tarikatlar, tarihte saklı kalmış gerçekler mevzusunda uzman. Sırları açığa çıkarmak için ondan daha iyisi bulunamazdı.

Mal’akh (Zachary Solomon): Kötü karakter. Varlıklı bir aileden geliyor. Uzun süre zevk-sefa içinde yaşadıktan sonrasında bir dönüşüm geçiriyor. Karanlık örgütlere, gizli saklı bilgilere merak duymaya başlıyor. Yitik bilgeliğin peşine düşüyor. Bu yolda bir çok kişiyi öldürüyor. Kendi babası da dahil pek çoğuna da işkence ediyor. Kısmen başarı göstermiş olsada sonunda hakettiğini buluyor.

Katherine Solomon: SMSC adlı bilim-tarih müzesi ve araştırma merkezinin en mühim bilim hanımı. Bununla birlikte sahibinin (Peter Solomon) kız kardeşi. Mal’akh yeğeni olur. İnsanın potansiyeli mevzusunda mühim deneyler yapıyor. Ruhsal bir çok buluşa imza atıyor. Dokunmayla hastaları iyileştirme, fikir gücüyle nesneleri hareket ettirme… Robert Langdon ile beraber sırları ardında.

Ötekiler benzer biçimde Yitik Sembol’de sürükleyici bir kitap. Bilhassa de Dan Brown fanatiklerinin vakit geçirmeden okuması tavsiyemdir.

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Kayıp Sembol - Dan Brown (Özet-Karakterler) Nedir
Kayıp Sembol - Dan Brown (Özet-Karakterler) Nedir
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/06/kayp-sembol-dan-brown-ozet-karakterler.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/06/kayp-sembol-dan-brown-ozet-karakterler.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content