Rapor Parası Nasıl Alınır? Rapor Parası Sorgulama

TC kimlik numarası ya da Sicil Numarası ile meydana getirilen sorgulama sonucunda kayıt bulunamadı yazısı görülürse işleminizin hemen hemen ...

TC kimlik numarası ya da Sicil Numarası ile meydana getirilen sorgulama sonucunda kayıt bulunamadı yazısı görülürse işleminizin hemen hemen bitmediği ve paranızın PTT’ye aktarılmadığını anlatmaktadır.



TC kimlik numarası ya da Sicil Numarası ile meydana getirilen sorgulama sonucunda kayıt bulunamadı yazısı görülürse işleminizin hemen hemen bitmediği ve paranızın PTT’ye aktarılmadığını anlatmaktadır.



Mevzu ile ilgili daha çok yardım için bağlı bulunduğunuz Sigorta Müdürlüğünü aramanız yeterlidir.

İlgili muhasebe ödeme sistemi değiştiğinden Türkiye genelinde bu sorun yaşanıyor ileri ki günlerde mesele çözülecek deniliyor.Rapor paraları raporun bittiği tarihe mütakiben yatıyor bilginize.



5510 sayılı Toplumsal Sigortalar ve Genel Sıhhat Sigortaları Kanunun ilgili maddeleri uyarınca 3 tür Sgk rapor parası (geçici iş göremezlik ödeneği) vardır. Eğer sigortalı çalışan işyerinde bir kaza yaptı ise ya da bir meslek hastalığından dolayı rapor aldı ise Sgk rapor parası halk içinde yaygın olarak malum ismi ile rapor parası, istirahat parası alabilir. İkincisinde ise herhangi bir rahatsızlığı sebebiyle sigortalı rapor almış ise rapor alım tarihinden evvel üç ay (doksan gün) prim ödenmiş olması şartıyla ve raporun üçüncü gününden başlayarak rapor parası alabilir.



Bir öbürü de, hanımefendi çalışanın doğum gerçekleştirmesi sonunda doğumdan ilkin 8 hafta doğumdan sonrasında ki 8 hafta çoklu gebeliklerde ise doğumdan ilkin 10 haftada çalışmadığı her gün için Sgk rapor parası ödenir. Fakat sigortalı hanımefendi çalışanın doğumdan önceki üç ay şu demek oluyor ki doksan gün tertipli prim ödemiş olma şartı aranır. Toplumsal Güvenlik Kurumu, geçici iş göremezlik ödeneği ayakta tedaviler de ve yatarak tedaviler de değişik hesaplanmaktadır.



e-devlet



Rapor parası bundan sonra web üstünden girilen sgk iş göremezlik belgelerinin incelenerek elektronik ortamda ödeme yapılmasıyla ziraat bankasından ödenmektedir.İnternetten giriş yanı sıra Sgk rapor parası lüzumlu belge ve bilgilerin Toplumsal Güvenlik Kurumuna intikal etmesinin arkasından incelenerek sonuçlandırılır.



Bu incelemenin arkasından geçici iş göremezlik ödeneği, istirahat parası kurum tarafınca ziraat bankası şubelerine yatırılır. Tarafınıza ait rapor paranızın ziraat şubelerine yatıp yatmadığını çevrimiçi işlemlerden öğrenmek istiyorsanız yukarıdaki linki tıklamanız gerekmektedir.



rapor param hala yatmadı rapor param yatmadı rapor paramı alamıyorum rapor parası kaç günde yatar rapor parasını alamıyorum



  • GSS (Genel Sıhhat Sigortası) Borç Ödeme Nereden Yapılır?


  • GSS (Genel Sıhhat Sigortası) Borç Sorgulama


  • Ağaç Kavunu Reçeli Malzemeleri ve Nasıl Yapılır?
  • YORUMLAR

    Ad

    Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
    ltr
    item
    Ders Kitapları Konu Anlatımı: Rapor Parası Nasıl Alınır? Rapor Parası Sorgulama
    Rapor Parası Nasıl Alınır? Rapor Parası Sorgulama
    http://www.muhteva.com/wp-content/uploads/2017/04/e-devlet.jpg
    Ders Kitapları Konu Anlatımı
    https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/04/rapor-paras-nasl-alnr-rapor-paras.html
    https://ders-kitabi.blogspot.com/
    http://ders-kitabi.blogspot.com/
    http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/04/rapor-paras-nasl-alnr-rapor-paras.html
    true
    5083728687963487478
    UTF-8
    Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content