Öğretmenler Günü İle İlgili Güzel Sözler

Toplumumuzun en nadide insanları olan Öğretmenlerimiz için 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili söylenmiş güzel sözler / mesajlar. Resimli Ö...

Toplumumuzun en nadide insanları olan Öğretmenlerimiz için 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili söylenmiş güzel sözler / mesajlar. Resimli Öğretmenler Günü ile ilgili güzel sözler.



*** Öğretmenlerini değersiz kılan ve onları hakir gören, onları sadece sözde el üstünde tutan toplumlar çökmeye ve bilimin ışığından sapmaya mahkumdurlar. Bu tarz milletler / uluslar yok olup giderler.



*** Bir çocuğun geleceğinin iyi olmasını istiyorsanız onu öğretmenlere emanet edin. Öğretmenler geleceğin aydınlık insanlarını yetiştiren büyük insanlardır.



*** Çocuk demek gelecek demektir. Çocukları da yetiştiren geleceğe hazırlayan öncelikle öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimizin bu özel gününü kutlarız…



*** Sadece bilimin ışığından gidiniz. Bilimin ışığını ise size sadece bir öğretmen verebilir.



*** Birer sevgi elçisi olan canım öğretmenlerim. Sizler bu toplumun sağlıklı, mutlu ve huzurlu olmasını sağlayan yegane insanlarsınız. Öğretmenler Günüzü canı gönülden kutlarım.



*** Öğretmen olmak demek cennetin kapılarını açmak demektir.



*** Toplumların doğan güneşi öğretmenlerdir. Öğretmenlerine saygı duymayan onları el üstünde tutmayan toplumlar karanlıklarda boğulmaya mahkumlardır.



*** Bir ülke uygarlıkta ne kadar ileri gitmek istiyorsa işte o doğrultuda öğretmenlerine sahip çıkmalıdır. Aksi halde uygarlık diye büyük bir karanlığa gömülmeye ülkeler mahkumdur.



*** Öğretmenin olmadığı bir dünya düşünün. Etrafınızda görmüş olduğunuz hiç bir şeyin var olamamış olduğunu hayretle tanıklık edeceksiniz.



*** Sorgulayan ve hayatı araştırmaya hevesli kişileri yetiştiren tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun…



Öğretmenler Günü İle İlgili Güzel Sözler



Öğretmenler Günü İle İlgili Güzel Sözler



Öğretmenler Günü İle İlgili Güzel Sözler



Öğretmenler Günü İle İlgili Güzel Sözler



Öğretmenler Günü İle İlgili Güzel Sözler



Öğretmenler Günü İle İlgili Güzel Sözler

YORUMLAR

Ad

Anlamı Nedir?,22,Biyoloji Konu Anlatımı,25,Cilt Bakımı,82,Coğrafya Ders Anlatımı,978,Genel,46,Güzel Sözler,16075,Music,1,Ne Nedir?,32164,Resimli Sözler,4111,Saç Sağlığı,119,Sağlık Bilgileri,1596,Soru-Cevap,10236,Sports,1,Tarih Konu Anlatımı,5,Teknoloji,36,Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımı,2,
ltr
item
Ders Kitapları Konu Anlatımı: Öğretmenler Günü İle İlgili Güzel Sözler
Öğretmenler Günü İle İlgili Güzel Sözler
http://www.muhteva.com/wp-content/uploads/2017/04/ogretmenler-gunu-ile-ilgili-guzel-sozler-4.jpg
Ders Kitapları Konu Anlatımı
https://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/ogretmenler-gunu-ile-ilgili-guzel-sozler.html
https://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/
http://ders-kitabi.blogspot.com/2017/05/ogretmenler-gunu-ile-ilgili-guzel-sozler.html
true
5083728687963487478
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi hiçbir mesaj bulunamadı HEPSİNİ GÖR Devamı Cevap Cevabı iptal Silmek Cevabı iptal Home SAYFALARI POST Hepsini gör SİZİN İÇİN ÖNERİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH Tüm Mesajlar İsteğinizle eşleşme bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec Şu anda... 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago İzleyiciler Takip et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm Kodunu Kopyala Tüm Kodunu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalanmıştır. Kodları / metinleri kopyalayamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] tuşlarına (veya Mac ile CMD + C'ye) basınız Table of Content